Koffie bij ALDI

Koffie

Koffie

Koffie

Koffie, daar kun je ons voor wakker maken! De koffiebonen voor onze huismerken Markus en Moreno zijn afkomstig van koffieboeren uit Midden- en Zuid-Amerika, Oost-Afrika en Azië. De verschillende soorten bonen zijn samengesteld in een melange exclusief voor ALDI, om de beste kwaliteit en een unieke smaakervaring te bereiken. Al meer dan 50 jaar wordt in beproefde branderijen exclusief koffie gebrand voor de eigen merken van ALDI.

Door Fairtrade, biologische, Rainforest Alliance of UTZ koffie in te kopen, ondersteunen we gecertificeerde duurzame landbouw. Met deze certificeringen kunnen we de sociale ecologische en economische omstandigheden in de koffieteelt voor onze producten verbeteren.

Koffieproject in oorsprong: ALDI Nord ondersteunt kleine boeren in Colombia

Sinds maart 2017 werkt ALDI Nord samen met de Hans R. Neumann Foundation aan een duurzamere en verbeterde koffieproductie in Colombia. Ter plaatse en met gerichte maatregelen ondersteunt ALDI Nord ongeveer 800 kleine gezinnen: ze worden actief ondersteund met trainingen en workshops over duurzame landbouwmethoden, verbeterde koffiebehandelingsprocessen, professioneel management en planning.

Meer informatie is te vinden in ons:

Andere bronnen:

Koffie van ALDI

Koffie

Bekijk hier het assortiment koffie.

Meer informatie

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch