Cacao bij ALDI

Cacao

Cacao

Cacao

Cacao

Chocolade, bonbons, koek en gebak of chocoladepasta: jaarlijks wordt een groot aantal cacao houdende producten voor ALDI geproduceerd. Het overgrote deel van de cacao wordt geteeld door kleine boeren. De teelt en de oogst van de cacaobonen in West- en Centraal-Afrika, Midden-Amerika en Oost-Azië zijn arbeidsintensief en vinden veelal plaats onder moeilijke ecologische en economische omstandigheden. Wij zijn ons bewust van deze problemen en ondersteunen de ontwikkeling en implementatie van sociale, ecologische en economische standaarden.

100% duurzaam gecertificeerde cacao

Alle cacao die gebruikt wordt in onze producten is gecertificeerd volgens Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ. Daarnaast is ALDI vanaf 2015 actief lid van het 'Forum Nachhaltiger Kakao' (een Duits initiatief om duurzame cacao te bevorderen). Doel is het behoud van natuurlijke hulpbronnen waarbij ook de economische aspecten in acht genomen worden. Zo dragen wij bij aan betere leefomstandigheden en beroepsperspectieven voor de families. Het Forum werkt hierbij nauw samen met de productielanden.

Vanuit het 'Forum Nachhaltiger Kakao' zetten wij ons onder andere in voor het project PRO PLANTEURS.

Chocochanger

ChocoChanger

Halverwege 2021 lanceerden wij onze verantwoord geproduceerde chocoladereep: de Choceur Choco Changer. ALDI is de eerste discountretailer die zich heeft aangesloten bij Tony's Open Chain. Samen kunnen we onze positieve impact vergroten en de norm in de cacao-industrie veranderen door te werken aan het beëindigen van armoede, illegale kinderarbeid en ontbossing in West-Afrika.

Alle ingrediënten worden geleverd onder Fairtrade-voorwaarden en komen van Fairtrade-producenten. Dit betekent dat niet alleen de cacao, maar ook de suiker en de vanille die in onze Choco Changer worden gebruikt Fairtrade-gecertificeerd zijn. Door meer van hun cacao, suiker en vanille onder Fairtrade-voorwaarden te verkopen, krijgen boeren eerlijkere handelsvoorwaarden en worden sociale verandering en betrokkenheid bij de bescherming van het milieu gestimuleerd. Met Tony's Open Chain willen we verder gaan dan deze certificering: via deze samenwerking willen we koploper worden op het gebied van duurzaamheid met de ChocoChanger.

Lees hier meer over onze (h)eerlijke ChocoChanger reep!

Meer informatie is te vinden in ons:

Andere bronnen:

Chocolade van ALDI

Chocolade

Bekijk hier het assortiment chocolade.

Meer informatie

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch