Bloemen en planten bij ALDI

Bloemen en planten

 1. Startpagina
 2. Bloemen en planten
Kwekers trots

Bloemen & planten

ALDI is trots op haar aanbod bloemen en planten. Ons unieke plantenmerk heet niet voor niets Kwekers Trots! We werken al jaren met dezelfde leveranciers om onze klanten van de beste producten te voorzien. Het grootste deel (zo’n 95%) van onze planten wordt gekweekt in Nederland, net als meer dan de helft van onze bloemen.

Naast dat we een hoge kwaliteit bloemen en planten nastreven, zorgen we er ook voor dat deze met aandacht voor mens en milieu gekweekt worden. Voor alle bloemen en planten geldt de eis dat de productie voldoet aan de criteria van GlobalGAP en GRASP.

Daarnaast zijn we als ALDI in Nederland sinds 2019 lid van de Floriculture Sustainability Initiative (FSI). Dit is een internationaal initiatief van producenten, leveranciers, retailers en certificeringsorganisaties in de bloemen en plantensector, waarin gezamenlijk wordt gekeken hoe we de productie en handel verder kunnen verduurzamen.

Aanpassing van ALDI vereisten voor bloemen en planten

Verantwoord omgaan met onze partners in de toeleveringsketen betekent ook flexibel reageren op actuele uitdagingen. In verband met de huidige discussies over relevante certificeringsstandaarden, hebben we in maart 2020 besloten om de verplichting van het GLOBALG.A.P. consumentenlabel, zoals geformuleerd in het inkoopbeleid, tot nader order op te schorten. In plaats daarvan gelden tot nader orde de volgende eisen:

 • De goederen hebben een GLOBALG.A.P. IFA-certificering of gelijkwaardig gebenchmarkte standaard.
 • De goederen hebben een sociale evaluatie volgens GRASP of een alternatieve standaard volgens onze GRASP Retailer-aanbeveling.
 • Alle actoren in de toeleveringsketen, met name verpakkers, transporteurs, magazijnen en onderleveranciers, hebben een GLOBALG.A.P. Chain of Custody (CoC) certificering.

Meer informatie is te vinden in ons:

Andere bronnen:

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch