Minder betalen en toch meer krijgen.
Broccoli van ALDI

Jaarverslagen

  1. Startpagina
  2. Jaarverslagen

Tussentijds rapport 2018: voor mens en klimaat

Ook in 2018 hebben we gewerkt aan de verdere verduurzaming van onze activiteiten. We rapporteren volgens de tien principes van het Global Compact van de Verenigde Naties (UNCG) en richten ons op de onderwerpen mensenrechten en klimaat. Bekijk onze prestaties in 2018 op onze website: www.cr-aldinord.com/update-2018.

Een kijkje achter de schermen: Maatschappelijk jaarverslag 2017

Maatschappelijk jaarverslag

Met ons tweede maatschappelijk jaarverslag presenteren wij onze duurzaamheidsstappen in 2017. Ontdek op onze nieuwe interactieve microsite de wereld van duurzaamheid bij ALDI onder www.cr-aldinord.com. Behaalde resultaten en ontwikkelingen worden via aansprekende beelden en verhalen uit de verschillende landen waarin ALDI is gevestigd tastbaar gemaakt.

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

ALDI Jaarverslag

Onze voortgangsrapportage 2016: Wij doen wat wij beloven.

Voortgangsrapportage 2016 - ALDI

Een jaar nadat wij ons eerste maatschappelijk jaarverslag hebben gepubliceerd, informeren wij u over de belangrijkste verduurzamingsstappen van de ondernemingsgroep ALDI Nord. Ontdek de belangrijkste ontwikkelingen in 2016 via onze microsite (in het Duits en Engels) of download hieronder de PDF (in het Nederlands).

Verantwoord ondernemen: Maatschappelijk jaarverslag 2015 ALDI Nord

Maatschappelijk jaarverslag - ALDI

In het maatschappelijk jaarverslag 2015 communiceren wij transparant naar onze stakeholders over onze inzet op verduurzaming en de bijbehorende uitdagingen. Het verslag geeft niet alleen de belangrijkste informatie weer, maar bevat ook kengetallen en meetbare doelen voor de toekomst. De publicatie van dit verslag markeerde voor ons een mijlpaal en was tegelijkertijd het vertrekpunt voor verduurzaming en de verdere dialoog met onze stakeholders.

Om er zeker van te zijn dat het verslag zich richtte op de belangrijkste thema's voor ons en onze stakeholders, onderzochten wij deze vooraf op relevantie. Wij rapporteren volgens de G4-richtlijnen van het wereldwijd erkende Global Reporting Initiative (GRI). Het verslag voldoet aan niveau Core van de nieuwe GRI-richtlijnen G4 en aan de aanvullende indicatoren voor de voedingsindustrie.

Meer informatie vindt u in ons maatschappelijk jaarverslag, hieronder te downloaden in PDF.

Eerste plaats voor ons maatschappelijk jaarverslag

CRRA Award 2017 – bij ALDI

In de Corporate Responsibility Reporting Awards (CRRA) 2017 heeft ons maatschappelijk jaarverslag de eerste plaats in de categorie Best First Time Report behaald. In de categorie Best report behaalde we de tweede plaats. Het CRRA wordt jaarlijks georganiseerd door CorporateRegister.com. Deze wereldwijde organisatie beoordeelt maatschappelijk jaarverslagen onafhankelijk. De winnaars zijn verkozen door onder meer bedrijven, NGO’s, CR-organisaties, overheidsinstellingen, journalisten en andere doelgroepen.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.