Belangrijke berichten en veiligheidswaarschuwingen | Veilig boodschappen doen in coronatijd

Onze maatschappelijke missie

Dartbord op de kant liggend met een rode pijl in het midden van het doelwit - Onze missie bij ALDI Nord

ALDI Nord – Verantwoordelijkheid uit overtuiging

We willen graag een bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Naast “prijs”en “kwaliteit” vormt “verantwoordelijkheid” een aanvulling op onze beloften en is “verantwoord” een van onze drie kernwaarden.

ALDI is niet alleen handelaar, werkgever, zakenpartner en concurrent. We zijn ook burgers en buren. In deze verschillende hoedanigheden nemen we onze verantwoordelijkheid. We zetten onze deskundigheid in voor maatschappelijke onderwerpen. Hierbij richten we ons voor een langere periode op geselecteerde thema’s en doelgroepen.

 Logo der ALDI Nord Stiftungs GmbH – Gesellschaftliches Engagement bei ALDI Nord

Met onze in 2015 opgerichte ALDI Nord Stiftungs-GmbH steunen we overeenkomstige activiteiten van de ondernemingsgroep ALDI Nord en verzekeren we onze maatschappelijke betrokkenheid op de lange termijn. De ALDI Nord Stiftungs-GmbH is internationaal georiënteerd en wordt geleid door de gedefinieerde statuten. Deze thema’s bepalen welke soort projecten ondersteund kunnen worden. Bovendien zoeken we bij de keuze van partners en projecten naar ‘duurzaamheid’, ‘doeltreffendheid’ en ‘oprechtheid’ en naar het ‘algemeen welzijn’.

Duurzaam ondernemen in de productieketen

Projecten met dit thema als aandachtspunt bevinden zich in de productieketen. Deze omvatten bijvoorbeeld de uitdagingen in het duurzaam verbouwen van grondstoffen zoals cacao of koffie, duurzame verwerking in termen van behoud van natuurlijke hulpbronnen en lokale woon- en arbeidsomstandigheden.

Klimaatbescherming, dierenwelzijn en biodiversiteit

Hierbij ligt de focus op projecten die dienen tot behoud van natuurlijke hulpbronnen en op maatregelen om klimaatdoelen te bereiken. Ten aanzien van het beschermen van de biodiversiteit, wordt bijvoorbeeld de bescherming van dier- en plantensoorten besproken.

Gezondheid, gezonde voeding en gezonde arbeidsomstandigheden

Om gezondheid gerelateerd aan voeding en arbeidsomstandigheden te bevorderen, zullen projecten worden gepromoot die praktisch leren mogelijk maken en veel mensen bereiken in dit maatschappelijk relevante vakgebied.

Maatregelen voor rampenbestrijding en redding van levensgevaar, met name in het geval van natuur- en milieurampen

Preventieprojecten op het gebied van armoede en hongerbestrijding op de lange termijn en zelfondersteunende oplossingen in crisisregio's worden ondersteund, evenals projecten die de toegang tot medische zorg bevorderen.

Wetenschap en onderzoek

Samenwerking met deskundigen om innovatieve praktijken in de waardeketen en op het gebied van sociale innovatie te bevorderen, wordt geïntensiveerd.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.