Belangrijke berichten en veiligheidswaarschuwingen | Veilig boodschappen doen in coronatijd
Aldi filiaal – Lokale betrokkenheid bij ALDI

Lokale betrokkenheid

Lokaal actief

ALDI Nord ondersteunt niet alleen regionale projecten op financiële wijze, maar doneert ook aan non-profitorganisaties om voedselverspilling tegen te gaan.

Donaties en regionale steun via regionale bedrijven

Onze Nederlandse regionale bedrijven hebben hun eigen budget voor het promoten van lokale projecten. Elk regionaal bedrijf heeft de flexibiliteit om te beslissen waarvoor het budget wordt gebruikt: waardevolle ondersteuning bieden aan diverse lokale organisaties en initiatieven.

Donaties aan Voedselbanken Nederland voor het verminderen van voedselverspilling

Voedselbanken

De maatschappelijke betrokkenheid van ALDI Nord omvat niet alleen giften in natura en geld voor liefdadigheidsorganisaties en projecten, maar ook voedseldonaties. Om overschotten te voorkomen, plannen we onze voorraden natuurlijk heel nauwgezet. Wij bieden bijvoorbeeld vers vlees, koelingartikelen, AGF en brood kort voor de houdbaarheidsdatum tegen gereduceerde prijzen. Ondanks dergelijke maatregelen en zorgvuldige planning, kunnen we onze producten niet altijd volledig verkopen en moeten we consumeerbare artikelen, die niet langer aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, uit onze schappen halen. Veel van deze producten worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland via samenwerkingen van onze regionale bedrijven met lokale voedselbanken.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.