Visie op gezondheid bij ALDI

Visie op gezondheid

  1. Startpagina
  2. Gezondheid
  3. Visie op gezondheid

Wij nemen verantwoordelijkheid voor gezondheid in de samenleving en richten ons in het bijzonder op gezinnen met (jonge) kinderen. Voor het realiseren van onze ambities hebben wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten met onder andere Stichting Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Samen willen we onze klanten stimuleren om betere en gezondere keuzes te maken, waarbij we ons focussen op de bewustwording van het belang van een gezond voedingspatroon.

Hoe we dit doen

Om dit te bewerkstelligen zijn we constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment van gezonde artikelen, dat wil zeggen dat we steeds meer producten verkopen die voldoen aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook verbeteren we de voedingswaarden van bestaande producten en gaan we ons focussen op de presentatie van de producten op de winkelvloer. Hierbij is het zo toegankelijk mogelijk maken voor gezinnen met (jonge) kinderen het doel. Als het aanbod van gezonde producten in de winkel verbetert, zal de aankoop en consumptie hiervan stijgen en hierdoor draagt Aldi bij aan de gezondheid van haar klanten.

Waarom we dit doen

Consumenten kopen het merendeel van hun voeding in de supermarkt, en mede daarom zien wij als ALDI het ook als onze verantwoordelijkheid om rekening te houden met de gezondheid van onze producten. Consumenten kunnen niet bij elke productkeuze altijd een rationele afweging tussen producten maken. In een scenario met relatief veel ongezonde producten is het moeilijk om te kiezen voor een gezond product vanwege de hoeveelheid prikkels en andere opties. Om de keuze voor gezond gemakkelijker te maken voor onze klant zijn we druk bezig zijn met het verbeteren van ons assortiment.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.