Disney Kitchen assortiment van ALDI

Disney Kitchen assortiment

  1. Startpagina
  2. Gezondheid
  3. Disney Kitchen assortiment

Disney Kitchen assortiment

Disney Kitchen

ALDI introduceert als eerste supermarkt een assortiment gezonde kinderproducten met personages van Disney en Pixar: karakters van Cars & Disney Princess. Op deze manier willen we het aantrekkelijker maken voor kinderen en hun ouders om te kiezen voor gezonde alternatieven. Gezond eten was nog nooit zo leuk!

We vinden het belangrijk om deze alternatieven aan te kunnen bieden en gezonde voeding te stimuleren. Eén op de zeven kinderen in Nederland is te zwaar. Kinderen met overgewicht zitten vaak niet lekker in hun vel, zijn minder fit en worden vaker gepest. Bovendien kampen ze op latere leeftijd vaker met fysieke problemen.*

Met de goedkeuring van het Voedingscentrum zijn er daarom diverse artikelen geselecteerd voor dit nieuwe Disney Kitchen assortiment. Alle artikelen voldoen aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf.

De volgende producten vallen onder dit assortiment: mineraal water met sportdop, mini-mais/rijstwafels, volkorenbolletjes, snoeptomaatjes, kleine appeltjes, yoghurtdrink, pakjes halfvolle melk, appelmoes (zonder toegevoegde suikers), smeerkaas kids 30+, snackworteltjes en snackkomkommertjes.

*Bron: JOGG.

Disney Kitchen assortiment

Dagelijks in ons assortiment

Ontdek en proef de magische, lekkere en verantwoorde artikelen met jouw favoriete Disney-figuren. Gezond eten was nog nooit zo leuk!

Bekijk assortiment

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.