1. Startpagina
  2. Supermarkt in de buurt

Onze supermarkten:

Winkelzoeker

 

 

ALDI Supermarkt in de buurt

ALDI maakt deel uit van één van de grootste Europese supermarktketens in Nederland. Met ongeveer 500 winkels door heel het land zijn wij een bekende supermarkt in het straatbeeld. Daarom is er ook altijd een ALDI supermarkt in de buurt bij jou! Kom eens langs en laat je verrassen door onze fijne service, ruime assortiment en lage prijzen bij jouw dichtstbijzijnde ALDI.

Een divers assortiment, óók bij jou in de buurt

Bij jouw ALDI in de buurt kun je terecht voor een uitgebreid assortiment met onder andere ovenvers brood, groenten en fruit, verse vleeswaren en de lekkerste kazen en wijn. Ook voor biologische-, vegetarische, Fairtrade producten en diverse A-merken ben je bij de ALDI supermarkt bij jou in de buurt aan het juiste adres! Verder hoef je voor de beste non-food acties ook niet meer ver van huis, want naast lekkere etenswaren verrast ALDI ook hier wekelijks met de beste acties! Natuurlijk hebben we ook alles onder één dak voor jouw trouwe viervoeter met een uitgebreid assortiment aan voer en benodigdheden voor honden en katten. Kom voordelig boodschappen doen bij jouw dichtstbijzijnde supermarkt ALDI. 

Altijd een duurzame supermarkt dichtbij voor ál je boodschappen

Bij ALDI is duurzaam en gezonder leven belangrijk en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Boeren met producten van eigen bodem, eerlijke handel, aandacht voor mens én dier met Beter Leven producten en minder plastic verpakkingen. ALDI zorgt dat dit ook voor jou binnen handbereik is. Ben jij benieuwd hoe dit in z’n werking gaat? Maak hier dan kennis met onze leveranciers, kwekers, telers en boeren. Minder voedselverspilling, klimaatbewust ondernemen en duurzame verpakkingen; het begint gewoon bij de ALDI supermarkt bij jou in de buurt, tuurlijk wel!

Vers is écht vers

Verse én lekkere producten; ons assortiment zit er bomvol mee! Bij ALDI shop je wat we oogsten van het land rechtstreeks bij de supermarkt bij jou in de buurt. We zijn ambitieus met onze duurzaamheidsdoelstellingen dus wat wordt verpakt, wordt verpakt met veel zorg voor mens en natuur. In recyclebare materialen dus! Zo zorgen we ervoor dat onze producten altijd lekker vers zijn en hun heerlijke smaak behouden, zonder overmatig gebruik van verpakkingsmateriaal. Dat zie je en dat proef je, en dat altijd euro’s goedkoper!

Een ALDI supermarkt in de buurt van mijn locatie? Tuurlijk wél

Bij ALDI streven we ernaar decentraal te zijn; dat betekent dat we in verschillende plaatsen in Nederland te vinden zijn. Met onze zes B.V.'s in Nederland bedienen wij ongeveer 500 filialen. Zo staan we dichtbij de klant en is er altijd een supermarkt dichtbij jouw locatie. Ons discount concept is ook erg succesvol buiten Nederland. In België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en verschillende andere landen is jouw vertrouwde supermarkt ook aanwezig!

Dichtstbijzijnde supermarkt in de buurt open?

Benieuwd of de dichtstbijzijnde supermarkt van ALDI bij jou in de buurt open is? Zoek naar een vestiging bij jou in de buurt op basis van plaatsnaam, straatnaam of postcode. Op deze manier vind je eenvoudig een supermarkt in de buurt. Op de pagina van het ALDI filiaal kun je zien van hoe laat tot hoe laat deze geopend is. Is de supermarkt op dit moment gesloten? Kijk bij vergelijkbare vestigingen voor een andere ALDI supermarkt in de buurt van jouw locatie. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch