1. Startpagina
  2. Nep ALDI mails, acties, enquêtes en waardebonnen

Nep ALDI mails, acties, enquêtes en waardebonnen

Er circuleren online, via bijvoorbeeld nep-mails en nep-websites, regelmatig acties en enquêtes waar zogenaamde ALDI-waardebonnen te winnen zijn die volgens de aanbieders daarvan zouden kunnen worden gebruikt voor boodschappen bij ALDI.

ALDI is echter op geen enkele manier betrokken bij deze waardebonnen en erkent deze dan ook niet. Wij versturen als ALDI enkel mails vanuit het mailadres dat eindigt op @aldi.nl. Daarnaast zijn online acties van ALDI ook altijd terug te vinden op onze website aldi.nl.

Voor zover ALDI heeft kunnen achterhalen worden deze nep-waardebonnen door veelal malafide partijen aangeboden, waarschijnlijk om persoonsgegevens van consumenten te ontfutselen. Wij adviseren u geen waardebonnen aan te vragen en uzelf ook niet te registreren / uw gegevens achter te laten voor dergelijke waardebonnen. Wanneer u het vermoeden heeft dat het om nep-waardebonnen gaat, klik dan niet op de mail of website, maar meld deze fraude bij de fraudehelpdesk. Indien u reeds uw persoonsgegevens heeft achtergelaten, kunt u daarnaast ook een melding maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor verdere vragen of opmerkingen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch