1. Startpagina
  2. recalls
  3. Belangrijke veiligheidswaarschuwing LED TL-buis

Belangrijke veiligheidswaarschuwing LED TL-buis

Lightwell LED TL-buis 120 cm / 150 cm
Barcode: 23053885 / 23025646
Verkoopprijs: €7,99 / €9,99

 

 

Wij hebben geconstateerd dat de LED TL-buizen 120 cm en 150 cm, verkocht vanaf zaterdag 25 augustus 2018, mogelijk een veiligheidsrisico opleveren.

Uit onderzoek is gebleken dat de fitting van de TL-buizen oververhit kan raken waardoor het omhulsel kan smelten en er het risico op brandletsel ontstaat. Door het smelten kunnen onder spanning staande delen bloot komen te liggen waardoor de gebruiker een elektrische schok zou kunnen krijgen.

Indien u in het bezit bent van een LED TL-buis 120 cm of 150 cm, controleer dan s.v.p. het batchnummer en typenummer dat op de buis is aangegeven. Deze nummers bevinden zich zoals hierboven aangegeven op de sticker op de TL-buizen.

Voor de LED TL-buis 120 cm betreft deze veiligheidswaarschuwing enkel de artikelen met batchnummer DATE: 0518 en typenummer LW-8718843023743.

Voor de LED TL-buis 150 cm betreft deze veiligheidswaarschuwing enkel de artikelen met batchnummer DATE: 0618 en typenummer LW-8718843013669.

Wij verzoeken u dit artikel niet te gebruiken en aan één van onze winkels te retourneren. U krijgt vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug.

Voor vragen of extra informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Lightwell via tel. 020 – 2401026 of kunt u mailen naar service@lightwell.eu.

We danken u voor uw medewerking en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

LED TL-buis van ALDI
LED TL-buis van ALDI

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"