Informatie over hoe wij boodschappen doen veilig houden voor iedereen

Help

Beste klant,

Hieronder worden een aantal vragen over het gebruik van onze website beantwoord.

1. Ik wil informatie over een product afdrukken. Waar vind ik deze functie?

Wanneer u op een productdetailpagina bent, vindt u rechtsboven naast de knop artikel delen ook de knop ‘artikelinformatie afdrukken’. U herkent deze knop aan het printer icoontje. Wanneer u deze knop aanklikt wordt het product zichtbaar in een afdrukbare vorm. Let hierbij op de instelling van uw printer: deze moet links en rechts op een marge van minstens 1 cm zijn ingesteld. Alleen dan wordt de webpagina juist en volledig afgedrukt.

2. Ik wil een artikel of een webpagina aanbevelen bij een vriend(in). Hoe kan ik dat doen?

Wanneer u op een productdetailpagina bent, vindt u rechtsboven naast de knop artikelinformatie afdrukken ook de knop ‘artikel delen’. Als u daarop klikt, wordt uw standaard e-mailprogramma geopend. De link naar de productdetailpagina bevindt zich al in de e-mail. Na het invoeren van het e-mailadres van een vriend(in) aan wie u het product wilt aanbevelen kunt u de e-mail versturen.

3. Ik wil eraan worden herinnerd dat het product in de winkel verkrijgbaar is. Hoe doe ik dat?

Door op het belicoon te klikken bij het product wordt de herinnerfunctie gestart. Alleen bij nog niet verkrijgbare non-food aanbiedingen kan de herinnerfunctie worden ingeschakeld. Wanneer op het belicoon wordt geklikt wordt er vervolgens een venster geopend waarin de herinneringsservice via sms of e-mail geactiveerd kan worden. Vervolgens kan de dag en het tijdstip ingevuld worden. Hierbij is het wel van belang dat de privacyverklaring en de voorwaarden geaccepteerd worden. Nadat het formulier verstuurd is, krijgt u een activeringslink per e-mail of sms (naar gelang uw voorkeur). Wanneer u hier op klikt en de dienst is geactiveerd, wordt op de gewenste dag via het kanaal van uw keuze een herinnering gestuurd.

U kunt zich afmelden voor deze service door het afmeldingsformulier in te vullen. Houd er rekening mee dat de activering van de herinneringsservice alleen is toegestaan wanneer u zelf de ontvanger bent.

4. Ik wil graag actuele informatie via de nieuwsbrief ontvangen hoe kan ik mij aanmelden?

Rechtsboven op de website vindt u de link 'Nieuwsbrief'. Door op deze link te klikken komt u op de webpagina van de ALDI-nieuwsbrief. U meldt zich aan door uw e-mailadres in te vullen op het aanmeldingsformulier, het gewenste formaat te kiezen (tekst of tekst/afbeeldingen) en daarna uw opgave te bevestigen door op 'Abonneren' te klikken.

ALDI neemt de beveiliging van uw persoonlijke gegevens uiterst serieus en wil misbruik van uw e-mailadres voorkomen. Daarom ontvangt u van ons binnen enkele minuten na uw aanmelding ter bevestiging een e-mail. Wij verzoeken u om de daarin opgenomen bevestigingslink binnen 7 dagen te activeren. Pas dan wordt u opgenomen in de verzendlijst van de ALDI-nieuwsbrief en zult u de nieuwsbrieven automatisch ontvangen.

5. Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrief. Hoe kan ik dat doen?

Rechtsboven op de website vindt u de link 'Nieuwsbrief'. Door op deze link te klikken komt u op de webpagina van de ALDI-nieuwsbrief. U meldt zich af door uw e-mailadres in te vullen op het afmeldingsformulier en daarna uw uitschrijving te bevestigen door op 'Uitschrijven' te klikken. Uw gegevens worden dan direct uit het systeem verwijderd.

6. Ik wil de nieuwsbrief op een nieuw e-mailadres ontvangen. Hoe kan ik dat doen?

Uw e-mailadres direct veranderen is niet mogelijk. U zult zich met uw nieuwe e-mailadres opnieuw moeten aanmelden voor de ALDI-nieuwsbrief. Bij vraag 4 is te vinden hoe u zich het beste kunt aanmelden. U kunt bij vraag 5 lezen hoe u zich het beste kunt afmelden.

7. Waar kan ik de instelling vinden om de nieuwsbrieven alleen in tekst of ook met afbeeldingen te ontvangen?

Om de instelling van ‘alleen tekst’ naar ‘tekst met beelden’ te veranderen (of omgekeerd), moet u zich eerst afmelden voor de nieuwsbrief (zie vraag 5). Vervolgens kunt u zich weer opnieuw aanmelden (zie vraag 4), bij de aanmelding kunt u vervolgens aangeven in welke vorm u de nieuwsbrief graag wilt ontvangen.

8. Hoe en waar kan ik mij laten informeren over ALDI actueel (non-food) artikelen?

U kunt op verschillende manieren informatie verkrijgen over onze ALDI Actueel aanbiedingen. De aanbiedingen van de komende weken staan op onze website onder 'Onze aanbiedingen' in de linker menubalk. U kunt de aanbiedingen ook wekelijks als nieuwsbrief via e-mail toegestuurd krijgen. Bij vraag 4 ziet u hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. Bovendien liggen in onze winkels de ALDI Actueel-folders met daarin de aanbiedingen voor de komende week. Ook kunt u de folder digitaal bekijken door op onze website in de linker menubalk ‘onze folders’ aan te klikken.

9. Wat kan ik vinden onder het menublok producten?

Het ALDI productassortiment bestaat uit ongeveer 1000 producten welke allemaal een zo hoog mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Deze bewezen kwaliteit kunt u vinden bij ALDI merken, waarin u producten vindt die alleen bij ALDI te verkrijgen zijn. Uit verschillende testen wordt de kwaliteit van onze producten bevestigd. Maar ook qua prijs zijn klanten aan het juiste adres bij ALDI, wij houden namelijk de prijzen zo laag mogelijk.

U kunt hier ook de producten bekijken die een prijsverlaging hebben ondergaan, welke het best getest zijn en welke A-merken wij in ons assortiment hebben.

10. Hoe vind ik andere ALDI winkels in mijn buurt?

Rechtsboven op de website staat het onderdeel 'Winkels en openingstijden'. Hier kunt u ALDI winkels in uw buurt vinden door uw postcode of woonplaats in te vullen. Er verschijnt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde ALDI winkels. Met behulp van de routeplanner op de webpagina kunt u vervolgens uw weg vinden naar de door u gezochte winkels.

Als u op zoek bent naar een winkel in het buitenland, kunt u via www.aldi.com naar de website van het betreffende land gaan en daar uw winkel zoeken.

11. Ik zou graag de ALDI App willen installeren op mijn smarthone of tablet. Waar vind ik deze?

Op onze website vindt u in de linkermenubalk onder Online Services een doorverwijzing naar de verschillende stores waar de ALDI app te downloaden is. De app is daarnaast ook te vinden door te zoeken in iOS App store en in de Play store middels de zoekterm: ‘ALDI’.

12. Hoe kan ik producten op mijn boodschappenlijstje toevoegen?

Rechtsboven op de website vindt u het boodschappenlijstje. Wanneer u een product hebtuitgezocht en u wilt deze graag aan het boodschappenlijstje toevoegen dan klikt u op het de link waarin staat: ‘Op boodschappenlijstje plaatsen’. De kleine blauwe zegel die te zien is direct naast het logo van het boodschappenlijstje geeft aan hoeveel producten al reeds op uw boodschappenlijstje staan. Wanneer u een product van het boodschappenlijstje wilt verwijderen, kunt u dit doen door naar het betreffende product te gaan en te klikken op de link: ‘van boodschappenlijstje verwijderen’.

Wanneer u het boodschappenlijstje wilt inzien kunt u rechtsboven op de website op het icoon van het boodschappenlijstje klikken. Op het moment dat u op de pagina van het boodschappenlijstje bent, hebt u er de mogelijkheid om notities toe te voegen. Klik hiervoor linksboven op de pagina op de link: ‘notities toevoegen’. U kunt op deze pagina ook uw boodschappenlijstje afdrukken, daarvoor klikt u rechtsboven op de link: ‘boodschappenlijstje afdrukken’. Als u daarnaast op de link ‘boodschappenlijstje wissen’ klikt wordt de boodschappenlijst verwijderd. U kunt de boodschappenlijst ook versturen naar uzelf of een vriend(in) via e-mail door rechtsboven op de link: ‘per e-mail verzenden’ te klikken.

13. Ik wil graag solliciteren op een vacature van ALDI. Kan dat via deze website?

Wanneer u wilt solliciteren bij ALDI, kunt u het beste naar beneden scrollen op de website. Net boven de footer zijn vier grijze blokken te vinden. Bij de tweede van links met de titel ‘Carrière’ is een knop te vinden genaamd: ‘bekijk alle vacatures’. Wanneer u hier op klikt komt u op onze ‘werken bij ALDI website’ waar u kunt solliciteren op vacatures.

Wij kijken uit naar uw bezoek.

Uw ALDI-team

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.