1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Paasrecepten
  4. Bladerdeegstengsels met groene asperges en ibericoham

Bladerdeegstengsels met groene asperges en ibericoham

bladerdeeg hapjes
Disclaimer recept afbeeldingen

Gemakkelijk

10Min

20Min

16 Personen
1 rol vers bladerdeeg 
16 groene asperges
8 plakjes ibericoham
1 ei
Mail recept

Bladerdeegstengsels met groene asperges en ibericoham

Serveer je soep bij de paasbrunch? Deze bladerdeegstengels met groene asperges en ibericoham zijn een makkelijke (en toch chique) toevoeging aan je gerecht die je soep ineens naar een hoger niveau trekt. En het leuke is, deze bladerdeegstengels zijn daarnaast ook nog eens snel klaar! Je kan de soepstengels bij verschillende soepen combineren zoals tomatensoep, mosterdsoep of courgettesoep. Leg de bladerdeegstengels op een mooi bord of schaal en zet het in het midden van de tafel. Zo kan iedereen een soepstengel pakken bij de soep. 

Ook als je geen soep serveert tijdens de lunch, kunnen de bladerdeegstengels een lekkere (en gezondere) snack zijn voor op tafel. Het mooie is daarnaast dat de groene asperges tijdens Pasen helemaal in het seizoen zijn, waardoor je echt verse groente op je bord hebt liggen.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier.

Stap 2

Rol het bladerdeeg uit op een plank en snijd in de breedte in 16 gelijke slierten. Breek de houtige uiteindes van de groene asperges en scheur of snijd de ham in 16 dunne reepjes.

Stap 3

Verdeel de ibericoham over de deegsliertjes en wikkel de groene asperges in het deeg. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en kluts het ei los. Bestrijk de stengels met het ei en bak in 15-20 minuten goudbruin en krokant. Laat iets afkoelen en serveer op een mooi bord of schaal. 

Prijs van dit gerecht

Dit gerecht kost ongeveer € 0,80 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch