1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Kaasfondue in een brood met Père Michel

Kaasfondue in een brood met Père Michel

Kaasfondue in een brood met Père Michel bij ALDI

Gemakkelijk

15Min

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 °C. 

Stap 2

Snijd met een scherp mesje zo’n 3 centimeter van de rand. Snijd niet volledig door de onderkant (voorzichtig zijn is dus de boodschap!). Laat 4 cm van het brood zitten aan de onderkant. Gebruik dan een lepel om het brood uit te hollen of pluk de stukken brood er met je vingers uit. Bewaar het kapje en snijd het in broodsoldaatjes of hapklare stukjes. 

Stap 3

Maak ondertussen de kaasfondue. Doe daarvoor een beetje van de witte wijn in een kommetje en roer er de bloem door tot je een gladde massa overhoudt. Schenk dit samen met de rest van de wijn in de pan en roer met een garde. Breng zachtjes aan de kook. Voeg eerst een beetje van de kaas toe aan de pan en roer goed. Herhaal dit tot je alle kaas hebt opgebruikt.  

Stap 4

Brood klaar? Schenk de kaasfondue dan voorzichtig in het brood. Serveer met de broodsoldaatjes en met de witlofbladeren, wortelreepjes en de cherrytomaatjes. 

Dit gerecht kost ongeveer € 1,99 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch