Minder betalen en toch meer krijgen.
  1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Gebakken zalm met pijnboompittensalsa

Gebakken zalm met pijnboompittensalsa

Gebakken zalm van ALDI

Moeilijk

10Min

20Min

3 Personen
1 sneetje bruin brood
500 g haricots verts
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 komkommer
3 1/2 el olijfolie
1 el limoensap
2 el fijngesneden verse kruiden (basilicum, bieslook, platte peterselie en dille)
3 el kappertjes
2 el geroosterde pijnboompitten
4 stukjes zalmfilet naturel met huid

Stap 1

Haal de boontjes af. Pel en snipper de sjalotten en 1 teentje knoflook. Was de komkommer, snijd hem in de lengte door en schraap de zaadjes eruit. Snijd de rest in piepkleine blokjes. 

Stap 2

Verkruimel het sneetje brood. Verhit 1 el van de olie in een koekenpan en bak het kruim met 1 uitgeperst teentje knoflook en de pijnboompitten al omscheppend lichtbruin. Schep het kruim uit de pan op keukenpapier. 

Stap 3

Verwarm 1 el van de olie in een steelpan en fruit de sjalotten met 1 uitgeperst teentje knoflook al omscheppend goudgeel en glazig. Schep de komkommer erdoor en bak 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur, roer er het limoensap door en laat het mengsel afkoelen. 

Stap 4

Bestrooi de zalmfilets met peper en zout. Verhit 1½ el van de olijfolie in een koekenpan en bak de zalm 4 min. op de huidzijde. Keer voorzichtig en bak de andere kant nog 2-3 minuten. 

Stap 5

Schep de verse kruiden, de kappertjes en de pijnboompitten door de salsa en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Bestrooi de haricots verts met het broodkruim en serveer met de zalm en de salsa. Lekker met oven-aardappeltjes of kerststeraardappeltjes.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.