1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Pavlova met chocola en fruit

Pavlova met chocola en fruit

Pavlova met chocola en fruit bij ALDI

Gemakkelijk

150Min

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg er een bord op met een doorsnede van ongeveer 25 centimeter. Trek een potlood langs het bord, zodat er een cirkel ontstaat op het bakpapier. 

Stap 2

Doe de eiwitten in een grote mengkom en gebruik een handmixer om ze tot stijve pieken te kloppen. Voeg de kristalsuiker en de vanillesuiker lepel per lepel toe en klop deze erdoorheen. 

Stap 3

Voeg maiszetmeel en azijn toe aan de kom en schep alles met een spatel door elkaar. Doe dit voorzichtig, je wilt de lucht in de eiwitten niet kapot maken. Stort de inhoud van de kom nu in het midden van de cirkel op het bakpapier en strijk de bovenkant glad met de spatel. 

Stap 4

Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven, maar draai de temperatuur onmiddellijk terug naar 120 graden. Bak een uurtje en zet de oven daarna uit. Haal de meringue nog niet uit de oven, maar laat deze nog een paar uur in de oven staan, tot-ie helemaal is afgekoeld.

Stap 5

Is de meringue helemaal afgekoeld? Schuif ‘m dan voorzichtig op een schaal. Geen paniek als hij een beetje breekt, dat staat rustiek. 

Stap 6

Doe de verse slagroom in een kom en klop deze op tot een dikke, romige massa. Spatel de slagroom op de meringue en smeer voorzichtig en gelijkmatig uit. 

Stap 7

Verdeel de partjes mandarijn, eventueel wat rode besjes en de cranberry’s over de pavlova. Rasp het blokje chocolade over de pavlova en serveer onmiddellijk.

Dit gerecht kost ongeveer € 0,29 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch