Kerstcadeaus onder de boom bij ALDI

Kerstcadeautjes

  1. Startpagina
  2. Kerstcadeautjes, natuurlijk wel!
Kerstcadeaus onder de boom bij ALDI

Wanneer is het tijd voor de kerstcadeaus onder de boom?

Kerstcadeaus onder de boom bij ALDI

De kerstcadeaus onder de boom, leg je die direct na Sinterklaas onder de boom of pas met kerst? Of geef jij helemaal geen cadeautjes of juist heel veel? Daar ben je natuurlijk helemaal vrij in. Cadeautjes onder de boom leggen is eigenlijk echt een Amerikaanse traditie en daar kunnen ze flink uitpakken – maar daar vieren ze dan ook geen Sinterklaas. Het kan daarom soms als een beetje dubbel of als te veel aanvoelen hier in Nederland.

Wanneer mag je de cadeautjes neerleggen en ga je dan voor grote of kleine presentjes? Wat je ook doet, het hoeft in ieder geval echt niet heel duur te zijn. Lees deze tips zodat jij en jouw gezin, vrienden en familie eigen tradities kunnen gaan maken – als je die niet al hebt! 

Cadeautjes met kerst of Sinterklaas?

Waar vroeger het Sinterklaasfeest de boventoon voerde, krijgt kerst ook steeds meer voet aan de grond in ons koude kikkerlandje. Sinterklaas wordt als een echt kinderfeest gezien, waar kerst in Nederland meer als een volwassen variant wordt gezien. Maar wat zijn dan de verschillen tussen Sinterklaas en Santa Claus als het aankomt op cadeautjes? De kerstman komt namelijk maar 1 keer per jaar aan huis met zijn slee in tegenstelling tot onze pieten die regelmatig cadeautjes in onze schoenen leggen. Het leuke aan cadeautjes met kerst is dan wel dat de cadeaus ook langer onder de boom blijven liggen, wat met mooi ingepakte cadeaus voor extra sfeer en gezelligheid in huis zorgt. 

Wanneer leg je de cadeautjes onder de boom?

Kerstcadeaus onder de boom bij ALDI

Het traditionele verhaal is dat de kerstman zijn cadeaus onder de boom legt, maar dat cadeautjes die worden gegeven door familie of vrienden er later bijgelegd mogen worden. Op die manier komen er steeds meer bij en wordt de spanning voor de kinderen opgebouwd. Leg het goed uit aan de kleintjes en kijk hoe lang ze het kunnen volhouden. Want de cadeaus mogen pas uitgepakt worden Eerste Kerstdag.

Begin in ieder geval met de cadeaus als Sinterklaas uit het land is en wanneer je jouw kerstboom hebt opgetuigd om verwarring te voorkomen. Heb je ze ingepakt met een van onze inpaktips? Dan kunnen ze er natuurlijk zo vroeg mogelijk onder voor de extra sfeer! 

Originele goedkope kerstcadeaus

Kerstcadeaus onder de boom bij ALDI

We kunnen niet in iedereen zijn portemonnee kijken, maar je hoeft niet compleet uit te pakken met kerst voor de cadeautjes. Vaak is een cadeau waar een beetje liefde of aandacht inzit, zoals de eerste zelfgemaakte tekening van de kinderen, maar waarop wel staat ‘voor de liefste papa’ veel leuker. Of een dromenvanger gehaakt door oma om de kleintjes van hun enge dromen of te helpen. Hoe lief! We kunnen nog wel even doorgaan, maar je snapt vast wat we bedoelen.

Daarnaast hebben we in de winkel een groot feestassortiment rondom kerst, waar je voor een goed prijsje vele cadeaus kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan een servies of speelgoed. Houd de folder goed in de gaten voor de acties van de week, want zo hoeft kerst niet duur te zijn! Lees hier meer over de allerleukste cadeaus voor onder de boom die niet duur hoeven te zijn.  

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch