Kerstboom eruit, kamerplant erin van ALDI

Kamerplanten

  1. Startpagina
  2. Kerstboom eruit? Kamerplant erin

Kerstboom eruit? Kamerplant erin!

Hoewel echte liefhebbers de kerstboom zo lang mogelijk in huis laten staan, komt er altijd een moment van leegte. Gelukkig starten wij het nieuwe jaar met een groen, groener, groenst assortiment van binnenplanten. En voor wie z’n bankrekening tijdens de feestdagen vooral heeft zien slinken, delen wij budgettips om deze make-over betaalbaar te maken. Ho, ho, hooo: kerstboom eruit, kamerplant erin!

 

Grote kamerplanten voor binnen

Jawel, je leest het goed: in ons assortiment hebben we grote kamerplanten voor binnen. Een mooi alternatief om de leegte van de kerstboom op te vullen. Bovenal ben je niet langer bezig met de naalden die uitvallen, maar kun je - bij een juiste verzorging - jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe kamerplant. 

Budgettip: grote kamerplanten zijn vaak best wat aan de prijs, maar zoals je van ons gewend bent: de binnenplanten zijn low budget.

 

Wisselend assortiment van planten

Wist je dat we in de winkel wekelijks een wisselend assortiment van planten hebben? Het loont dus zeker een kijkje te nemen in onze plantenwereld. Zo kies je de plant die bij jouw woning past. Bovendien halen wij onze planten rechtstreeks van de beste kwekers, dus kwaliteit gegarandeerd!

 

Mix van planten voor binnen

Wij heten groenliefhebbers van harte welkom in onze winkels! Gaat bij jou de kerstboom eruit en een kamerplant erin? Bij bieden een mix van planten waar je blij van wordt. Wat denk je van een mini orchidee in een keramieken pot? Leuk voor op de vensterbank. Of een bloeimix voor de voorjaarskriebels. Loop gerust eens binnen in één van onze winkels, voor een leuke prijs laat jij je huis weer opbloeien! 

Kamerplanten van ALDI

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch