Makkelijke en speciale kerstontbijtjes van ALDI
Kerstontbijt
  1. Startpagina
  2. Een origineel kerstontbijt x5
Kerstontbijt bij ALDI

5 makkelijke ideeën om het kerstontbijt nóg specialer te maken

https://www.aldi.nl/producten/ontbijtgranen-broodbeleg-tussendoortjes/ontbijtgranen-muesli/havermout-8810-1-0.article.html

Uitgebreid ontbijten is de ultieme manier om een kerstdag te beginnen. Samen met het gezin, een krantje of een heerlijk muziekje maak jij er een klein en ontspannen feestje van. Met deze 5 ideeën zorg jij ervoor dat je niet met lege handen komt te staan, maar met een mand vol met makkelijke en originele ideeën om het kerstontbijt nog specialer te maken. Zodat je kerst ontspannen kunt beginnen en zonder zorgen over de kosten.  

1. Creatief met croissantdeeg

Je kent ze vast wel, die blikjes met kant-en-klaar croissantdeeg. Alleen maar openpoppen, rollen, bakken en klaar ben je. Supermakkelijk en overheerlijk. Maar je kunt deze ook nog een beetje pimpen. Maak er bijvoorbeeld een leuk vormpje van, zoals een hartje. Vouw de buitenste puntjes van de croissant naar elkaar toe en smeer het deeg vervolgens in met jam, chocopasta of stroop. Zo krijg je een echte liefdescroissant. Ga je liever voor een hartige vulling? Rol dan een knakworstje, stukjes kaas of ham (of allebei) in het deeg. Je kunt ook nog verder gaan en creaties maken met geitenkaas en honing of brie met bacon. Je tafelgenoten zullen versteld staan!

 

 

 

Kerstontbijt van ALDI

2. Fruitcocktails

We horen je denken: cocktails bij het ontbijt? Dat is echt geen goed idee! Maar uiteraard bedoelen wij de alcoholvrije variant. Leef je uit met verschillende soorten fruit, spuitwater en maak een glas zo fleurig als de regenboog. Versier het glas met een mooi rietje en nippen maar. En een fijne bijkomstigheid: je hebt meteen al je vitamines binnen voor die dag.

3. Pizza maken als kerstontbijt

Er zal een groot gejuich bij jou thuis te horen zijn als je voorstelt om pizza’s te eten als kerstontbijt. Koop een rol kant-en-klaar (croissant)deeg en beleg deze met allerlei lekkers voor op je pizza, zoals bijvoorbeeld mini mozzarella bolletjes, salami en tomatensaus. Besprenkel de pizza op het laatst nog met Italiaanse geraspte kaas en je hebt een superlekker kerstontbijt.

Makkelijke en speciale kerstontbijtjes van ALDI

4. Gun jezelf tijd

Als jouw wekker om 4 uur ‘s nachts gaat om het kerstontbijt te maken, dan doen we iets verkeerd. Kerst is naast lekker eten ook samen zijn en tijd met elkaar doorbrengen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk en laat je dus ook eens verleiden tot gemakkelijk, bijvoorbeeld met een van de afbakbroden of luxe salades van ALDI. Die zijn naast verschrikkelijk lekker, ook nog eens lief voor de portemonnee.

5. Zelf granola maken

Eet jij ’s ochtends het liefst wat lichters? Een tof idee is om een mooie bowl met yoghurt, fruit en zelfgemaakte granola te maken. Supermakkelijk en ook nog eens licht en gezond. Kies als basis voor 150 gr havermout en vul die aan met noten en zaden, helemaal op jouw smaak afgestemd. Meng naast een beetje honing ook een beetje eiwit door jouw mengsel heen, en bak de granola in 15-20 minuten op 180 °C in de oven. Knapperige granola gegarandeerd! 

Kerstontbijt bij ALDI

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch