Feestassortiment van ALDI

Feestassortiment

  1. Startpagina
  2. Feestassortiment
Diner bij ALDI

Diner

Serveer het perfecte feestmaal met onze mooie én lekkere producten.

Bekijk assortiment
Ontbijt bij ALDI

Ontbijt

Maak een onvergetelijke eerste indruk van je kerstontbijt. Alles daarvoor vind je hier.

Bekijk assortiment
Brunch bij ALDI

Brunch

Met ons uitgebreide brunchassortiment wordt het kerstontbijt een eitje. Of een pannenkoek!

Bekijk assortiment
Dessert bij ALDI

Dessert

Er is altijd nog ruimte voor een toetje, vooral als het er zo feestelijk uitziet.

Bekijk assortiment

Borrel

Een borrelplank is zo gemaakt met ons lekkere assortiment. Klaar voor een kerstborrel?

Bekijk assortiment
Feest gourmet van ALDI

Gourmet

Bekijk hier het gourmet assortiment.

Bekijk assortiment
Feestassortiment van ALDI

Feestassortiment

Dien de meest heerlijke producten op deze feestdagen. Bekijk ons complete en luxueuze assortiment.

Bekijk assortiment

Kerstassortiment

Iedere winter weer komt ALDI met een sprankelend kerstassortiment. De prestige lijn is extra luxe en bevat alles voor een uitgebreide kerstbrunch, lunch of heerlijk diner. Ook aan de extra snacks is gedacht. Voor de echte zoetekauw heeft ALDI allerlei lekkers voor bij de koffie, thee of limonade. Dat zijn niet alleen toppers binnen het kerstassortiment, maar ook gelijk handig voor de oud en nieuw boodschappen.

Het kerstassortiment bevat behalve lekkere koeken en snoep natuurlijk ook van alles voor de borrel. En zelfs aan boodschappen voor het ontbijt met kerst is gedacht. Daarvoor is een uitgebreid ontbijtassortiment. Maar ALDI heeft ook alles voor tijdens de gourmet. Want ja, ALDI gourmet graag met iedereen mee. Op zoek naar een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of alle drie? Ons kerstassortiment heeft alle benodigdheden voor heerlijke kerstrecepten. Super gezond of extra zoet: er is voor ieder wat wils.

Ontbijt tijdens kerst

Wat is leuker en gezelliger dan een lekker ontbijt met kerst, vroeg op de magische ochtend? Start de kerstdagen goed met een uitgebreid ontbijt of langgerekte brunch. Met een goed ontbijt kan de kerst niet meer stuk. Liever een klein ontbijt na een uitgebreid kerstdiner? Probeer dan eens een smoothie bowl met appel, kaneel en peer, of een feestelijk wentelteefje van kerststol met fruit en - vooruit-  ook wat kaneel room. Lekkere recepten voor op de ontbijt kersttafel, maar ze werken ook prima op zichzelf. Niet zo’n zoetekauw? Dan zijn er natuurlijk ook afbakbroodjes, altijd erg populair tijdens de kerst en in het weekend. En ook een lekker gekookt eitje of een omelet mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het ontbijt met kerst! Bekijk hier het complete kerstassortiment van ALDI.

Wijnen voor kerst

ALDI gelooft dat goede wijnen kerst onvergetelijk maken. Een wijn die goed past bij het diner. Wordt het dit jaar de oude vertrouwde rode wijn bij het zorgvuldig gerookte vlees? Of staat er kalkoen op het menu deze kerst? Dan zijn witte wijnen een aanrader. Rosé of feestelijke bubbels kan natuurlijk ook! ALDI heeft de wijnen die bij ieder kerstmenu passen. Met de juiste wijn wordt ieder diner met kerst memorabel. Ook voor de oud en nieuw boodschappen liggen verschillende soorten wijn of bubbels in het schap. Zo heeft ALDI een fruitige champagne die perfect samengaat met een lekkere luchtige oliebol. Kortom; genoeg keuze in het kerstassortiment van ALDI.

Voor oud en nieuw of kerst, betaalbare wijnen van goede kwaliteit. Bij ALDI natuurlijk!

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch