Feest cadeautips

Cadeautips

  1. Startpagina
  2. Cadeautips

Cadeautips vanaf woensdag 29-12

Texels wol 4-seizoenendekbed van aldi
Woolmark logo
VANAF 49.99
Per stuk

Texels wol 4-seizoenendekbed

Texels wol 4-seizoenendekbed
Pluchen kruik van aldi
4.99
Per stuk

Pluchen kruik

Pluchen kruik
Flanellen pyjama van aldi
Better cotton
9.99
Per set

Flanellen pyjama

Flanellen pyjama
Huissokken 2-pack van aldi
4.99
2-pack

Huissokken 2-pack

Huissokken 2-pack
Ducktales stripboek  van aldi
3.99
Per stuk

Ducktales stripboek

Ducktales stripboek
Agendaset van aldi
fsc logo
2.99
Per set

Agendaset

Agendaset
USB geheugenstick 128 GB van aldi
Garantie
12.99
Per stuk

USB geheugenstick 128 GB

USB geheugenstick 128 GB

Originele ideeën voor cadeaus voor de kerst

Dennenbomen, lampjes, kerstballen en bergen cadeaus: het is weer tijd voor kerst. Cadeau-ideeën zijn dus meer dan welkom. ALDI heeft dé beste kerstcadeau tips voor die lieve zoon, dochter, oom of tante. Onze kerstcadeau ideeën zijn super breed. Van winterse fleecedekens tot een goedkope friteuse. Deze tips maken het kerstontbijt nog een stukje magischer. Ook op zoek naar een mooi cadeau voor kerst? Ideeën zijn er in overvloed. Een mooi gebaar hoeft niet duur te zijn. Waarom geen mooie kookwekker voor oma en luxe geheugenstick voor opa? Ook voet- of teenwarmers zijn wel lekker dit seizoen. Toch wat groter uitpakken? Een bluetooth tv-soundbar of zitbankje met opbergruimte is een waardevol cadeau, maar zelfs deze zijn bij ALDI helemaal niet duur. Of misschien iets voor buiten? Een leuke tip voor een kerstcadeau zijn dan de vetbollen of vetbollen-hanger, zodat de vogels kunnen meegenieten. Kom naar ALDI om ideeën op te doen voor originele cadeaus voor de kerst.  

Kerstcadeaus: ideeën voor jong en oud

Bij een gezellige kerst horen natuurlijk cadeautjes. Niet alleen de kinderen, ook oudere kerstliefhebbers houden ervan. Stiekem vindt zelfs de oudste generatie een cadeautje ook nog best leuk. Daarom heeft ALDI kerstcadeaus ideeën voor iedereen. Maar wel betaalbaar want december is een dure maand.

Bekijk hier onze kerstcadeau ideeën voor mannen en kerstcadeau tips voor vrouwen. Misschien brengt de ALDI kerstcadeaus ideeën voor een mooie familieavond. Wat wordt het dit jaar: gezellig rond de salontafel op een vloerkussen? Een handige gootsteenorganizer, zodat alles ook tijdens de bereiding van het kerstdiner overzichtelijk blijft? Of gezellig met een fleecedeken op de bank? Tussen de kerstcadeau tips van ALDI zit voor iedereen wel wat leuks.

Kerstcadeau tips

Ook dit jaar weer heeft ALDI een paar mooie kerstcadeau tips die perfect passen bij de mooiste tijd van het jaar. Bijvoorbeeld de Inventum friteuse. Een goed en sterk product, voor een superzachte prijs. Heel handig voor die gezellige avond met familie en vrienden. Toch op zoek naar een heel ander maar wel groots kerstcadeau? ALDI heeft dit jaar een mooie kleine zitbank met een zacht comfortabel kussen. Dat zijn nog eens leuke kerstcadeau tips, zeker voor gezinnen met kleine kinderen. Alle schoenen in de bank, kinderen erop. Leuk als extra zitplaats in een huis vol gezelligheid.

 

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch