Geweldige feestdagen hoeven niet duur te zijn.

 • Oud en nieuw

 • Feestassortiment

 • Diner

 • Ontbijt en Brunch

 • Dessert

 • Borrel

 • Gourmet

Vers brood

Elke dag zorgen wij voor de beste start van je dag met ons verse brood. Bekijk welke ovenverse producten we hebben en laat je inspireren door onze recepten.

Meer informatie
Kaas bij ALDI

Kaas

ALDI heeft voor jou de lekkerste kazen. Maak er je favoriete maaltijd mee af, of bekijk welke kazen wij aanraden voor een lekker borrelplankje.

Meer informatie

Vleeswaren

Onze vleeswaren stelen de show op jouw boterham, plankje of luxe ontbijt op bed. Wij laten je zien welke lekkere vleeswaren we in huis hebben.

Meer informatie

Wijn

Bij ALDI hebben we de lekkerste wijnen voor een kleine prijs. Bekijk onze best geteste wijnen en vind het wijntje dat perfect bij jou past.

Meer informatie
A-Team bij ALDI
ALDI TVC 60 sec feest

Prettige feestdagen!

Donkere, koude dagen met prachtige lichtjes en heel veel liefde: dat zijn prettige feestdagen voor ALDI. Samen zijn, eten en proosten boven een smakelijk buffet. Zijn de kerstkoekjes en kerststol al in huis? Geen tijd te verliezen voor het kerstdiner. Meerdere keren in de maand gourmetten, oliebollen bakken, frituren en uitgebreid proosten? Natuurlijk wel. Prettige feestdagen beginnen bij ALDI. We hebben niet alleen een heel prestige kerstassortiment, maar ook die mooie friteuse en andere leuke kerstcadeaus.

Hopend op meer spetterende dagen dan in 2020, wensen we iedereen heel prettige feestdagen! Met familie, met vrienden, en soms gewoon even lekker alleen met een warme chocomel op de bank. Voor ALDI is kerst altijd bijzonder. Laat deze geweldige feestdagen niet zomaar voorbij gaan. Doe onze wijnmatchmaker test en vind het ideale drankje voor kerstavond. Of kom gezellig bij ons langs. Tijdens kerst naar ALDI? Controleer dan onze openingstijden, want die wijken nog wel eens af tijdens de feestdagen.

Kerstboodschappen

Weer een goed gevulde kalkoen op tafel of dit jaar toch eens iets anders proberen? Doe alle kerstboodschappen dit jaar bij ALDI. Er is genoeg te kiezen. Misschien dit jaar een hertenbiefstuk of schouderrollade met zoete aardappelpuree? Onze schappen staan eveneens vol met heerlijke vis- en vleesgerechten. Vegetariërs aan tafel? Ook de vleesvervangers passen prima tussen de kerstboodschappen. Juist daarom maakt ALDI de feestdagen extra gezellig: wij zijn er voor iedereen. Jong, oud, doorgewinterde carnivoor of standvastige planteneter. Draaien de kerstboodschappen thuis meestal om het toetje? Dat snappen wij best. Veel moeite is niet meer nodig, want ALDI maakt het kerstdiner mooier met een ruim assortiment aan lekkere, kant- en klaar desserts.

Omdat de juiste boodschappen kerst nóg mooier maken

Geweldige feestdagen beginnen met een gevulde keuken- en koelkast. Juist daarom maken boodschappen kerst extra speciaal. Toch niet alles op tijd in huis gehaald? Ook vlak voor de kerst heeft ALDI vaak nog genoeg op voorraad. Ook best spannend: het kerstdiner laten leiden door wat er nog beschikbaar is. Want ja, eigenlijk is alles ontzettend lekker. Liever wel alles van tevoren plannen? Stem dan de boodschappen voor kerst vooraf af op één van de feestrecepten van ALDI. Van ontbijt tot diner en tussendoortje, maar zeker ook het nagerecht. Bijvoorbeeld een worteltaart is erg lekker. Niet zo’n zoetekauw? Een lekkere soep is ook altijd een goed idee. Wat de voorkeur ook heeft. ALDI heeft alle boodschappen voor kerst in huis. Voor een betaalbare kerst.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch