1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI biedt opnieuw de voordeligste huismerken

ALDI biedt opnieuw de voordeligste huismerken

03.10.2016

Boodschappenwagen

Opnieuw is ALDI de goedkoopste supermarkt van huismerken in Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse peiling van supermarkten over de prijs van huismerkartikelen in de Consumentengids1. Voor de dagelijkse boodschappen bij ALDI wordt 20 tot 22% minder betaald voor huismerken dan bij andere supermarkten. De onderzoekers bezochten in juli vijftien supermarktketens en vergeleken de prijzen van ongeveer 100 huismerkartikelen. ALDI komt ook als voordeligste supermarkt uit de bus in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa1. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot meer dan 31%.

Beste Koop / Best getest

ALDI staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding. En dat wordt steeds meer door consumentenorganisaties erkend. Eerder dit jaar werd de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'3. Ook andere ALDI-producten zijn het afgelopen jaar goed uit testen gekomen, zoals de chocolate chip cookies4, Solo 3-Laags toiletpapier5, enkele UNA wasmiddelen6 en de Zoete Zon Bijenhoning7. De hele lijst best getest/beste koop staat op de website.

Duurzaam

ALDI heeft daarnaast de afgelopen jaren steeds meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment. Deze zijn gecertificeerd door grote instanties als UTZ (cacao) en FAIRTRADE. Ook zijn er meer dan 60 biologische producten in de schappen te vinden. Ze zijn ook herkenbaar aan het EU-logo voor biologische producten. Duurzaamheid is een belangrijk thema bij ALDI. Recent heeft de organisatie het eerste maatschappelijk jaarverslag gepubliceerd. Zie voor meer informatie: www.ALDI.nl.

 

1 Bron: Consumentengids oktober 2016 Aldi en Lidl eindigden daarbij beide op de eerste plaats.
2 Bron: Kassa's boodschappentas-test mei 2016.
3 Bron: Consumentengids - beste koop maart 2016.
4 Bron: Consumentenbond.nl - februari 2016
5 Bron: Consumentengids - beste koop juli/augustus 2015
6 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test juli/augustus 2015 (UNA Wit waspoeder)
beste uit de test juli/augustus 2015 (UNA Wit vloeibaar wasmiddel)
7 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test november 2014

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch