1. Pers
  2. Persberichten
  3. Sylvie Meis lanceert nieuwe exclusieve zomercollectie bij ALDI

Sylvie Meis lanceert nieuwe exclusieve zomercollectie bij ALDI

20.07.2021

Sylvie Meis zomercollectie van ALDI

NIEUWE LINGERIELIJN VANAF 7 AUGUSTUS IN ALLE ALDI FILIALEN IN NEDERLAND 

Deze zomer ligt de nieuwe exclusieve zomercollectie van Sylvie Meis in alle Nederlandse ALDI filialen. Na het grote succes van de eerste collectie nachtkleding en lingerie in november vorig jaar, kunnen klanten zich deze zomer opnieuw verheugen op lingerie en pyjama’s van Sylvie. De nieuwe collectie zal vanaf zaterdag 7 augustus verkrijgbaar zijn in alle ALDI filialen in Nederland.

Lichte pyjama's, luchtige kamerjassen en speelse lingeriesetjes: in haar tweede collectie legt Sylvie opnieuw de nadruk op vloeiende, elegante stoffen en maximaal comfort. Daarnaast is er gekozen voor lichte tinten zoals roze, lichtblauw en wit. Maar ook klassieke zwarte negligés en lingerie maken deel uit van de exclusieve ALDI lingerielijn.

Over haar collectie bij ALDI zegt Sylvie: "De reacties op mijn eerste collectie bij ALDI waren echt ongelooflijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu voor de tweede keer een collectie bij ALDI kan lanceren, waarmee ik iedere vrouw wil aanspreken. Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen - en dat voor een heel goede prijs".

De collectie bestaat uit 16 items in verschillende ontwerpen en stijlen. De BH's zijn verkrijgbaar in de maten 75 (B), 80 (B en C) en 85 (B en C). De bijpassende slips, pyjama's, negligés en kamerjassen worden aangeboden in de maten S tot en met XL. De prijzen van de collectie liggen tussen de € 8,99 en € 14,99.

Sylvie Meis zomercollectie bij ALDI
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch