1. Pers
  2. Persberichten
  3. Jong belegen kaas van ALDI Beste Koop volgens Consumentenbond

Jong belegen kaas van ALDI Beste Koop volgens Consumentenbond

25.02.2016

Jong belegen molenland

De Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas van ALDI is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'1. De Consumentenbond testte samen met een panel, bestaande uit 8 experts en 43 consumenten, 25 voorgesneden plakken jong belegen kaas. De Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas van ALDI scoort met name goed op prijs-kwaliteitverhouding en de punten 'smaakoordeel' en 'etiket'. De kaasexperts gaven de 'lekkere kaas met veel smaak' een 7,7. De verkoopprijs van de Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas is 3.29 euro per 400 gram.

Molenland Gouda Holland kaas

Molenland kaas is Gouda Holland kaas. Gouda Holland kaas wordt gemaakt van 100% Nederlandse melk, volgens authentiek recept, dat samen met de passie en het vakmanschap van onze kaasmakers die lekkere échte Molenland Gouda Holland kaas oplevert. Op houten planken gerijpt en regelmatig gekeerd krijgt Gouda Holland haar unieke kwaliteit. Gouda Holland kaas wordt beschermd door de Europese Unie en is herkenbaar aan het kwaliteitskeurmerk.

Bijna 25% goedkoper

ALDI voert in Nederland ruim 1000 artikelen en heeft voornamelijk eigen merkproducten die al meer dan 40 jaar een succes zijn, zoals de Markus koffie, de Westminster thee, de UNA wasmiddelen en Château chocolade. ALDI is bijna een kwart goedkoper dan de huismerken van andere supermarkten. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond2. Hiernaast is ALDI begin 2015 opnieuw de goedkoopste supermarkt gebleken in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa3. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot meer dan 35%.

Best geteste producten

Diverse ALDI-producten zijn het afgelopen jaar goed uit de testen van de Consumentenbond gekomen. Eind november kregen de chocoladekruidnoten de predicaten Beste uit de test en Beste koop3. Ook het toiletpapier SOLO werd als beste koop getest4. Ook UNA wit vloeibaar wasmiddel5 is als Beste uit de test beoordeeld, en UNA wit waspoeder6 en de Zoete Zon Bijenhoning7 als Beste uit de test en Beste koop. De 1 liter rode wijn8 was vorig jaar al erkend als Beste koop en in januari werd ook de 1 liter Zuid-Afrikaanse witte wijn9 als Beste koop uitgeroepen.

Over ALDI in Nederland

ALDI is in Nederland opgericht in 1973 en bestaat meer dan 40 jaar. In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers, die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs.

 

1 Bron: Consumentengids maart 2016
2 Bron: Consumentengids juli/augustus 2015 Aldi en Lidl eindigen beide op de eerste plaats
3 Bron: Consumentengids december 2015
4 Bron: Consumentengids - beste koop juli/augustus 2015
5 Bron: Consumentengids - beste uit de test juli/augustus 2015
6 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test juli/augustus 2015
7 Bron: Consumentengids - beste koop en beste uit de test november 2014
8 Bron: Consumentengids - beste koop januari 2014
9 Bron: Consumentengids - beste koop januari 2015

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch