1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI zet zich in voor een duurzamere productie van textiel en schoenen

ALDI zet zich in voor een duurzamere productie van textiel en schoenen

31.03.2015

ALDI breidt haar inzet voor verduurzaming van productie van textiel en schoenen verder uit. Samen met Greenpeace is een omvangrijk pakket aan ecologische eisen voor de productie van textiel en schoenen vastgelegd. Met dit ambitieuze actieplan stellen we ons tot doel om voor 2020 af te zien van bepaalde chemische stoffen in de productie.

ALDI neemt haar verantwoordelijkheid voor de bescherming van mens en milieu. De ondernemingsgroepen ALDI NORD en ALDI SÜD zetten zich al jaren actief in voor een duurzame invulling van ecologische en sociale normen in productielanden. Wij streven altijd naar het realiseren van duurzame oplossingen.

Wij realiseren ons dat het een langdurig proces is om voor een brede acceptatie van de Detox eisen bij alle betrokken partijen in de productieketen zorg te dragen. De ondernemingsgroepen ALDI NORD en ALDI SÜD zijn hierbij aangewezen op de medewerking en ondersteuning van alle betrokkenen in de productieketen. Ook verdere open en constructieve gesprekken met Greenpeace zijn een belangrijke basis voor een succesvolle omzetting. 

Verdere informatie: Verduurzaming productie van textiel en schoenen »

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch