1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI vernieuwt folder: meer focus op eenvoud en gebruiksgemak

ALDI vernieuwt folder: meer focus op eenvoud en gebruiksgemak

25.05.2022

De wekelijkse actiefolder van ALDI in Nederland krijgt een nieuw jasje. Vanaf vandaag maakt de klant kennis met de vernieuwde folder. Het aangepaste formaat zorgt voor minder papierverbruik en de meer eenvoudige en overzichtelijke lay-out bevordert het gebruiksgemak voor de klant. Ook de digitale folder krijgt een make-over en is hierdoor nog beter geschikt voor mobiel gebruik. ALDI staat voor eenvoud en de aanpassingen in de (digitale) folder passen hier dan ook goed bij.

Martin van Leeuwen, Manager Weekly Promotions Management bij ALDI in Nederland en verantwoordelijk voor de folder bij de discounter: “Onderzoek onder onze klanten laat zien dat er behoefte is aan een aangepaste volgorde van de producten om zo bijvoorbeeld boodschappenlijstjes eenvoudiger te kunnen maken. Door een duidelijke splitsing tussen verschillende productcategorieën en een logischere volgorde maken we de folder meer gebruiksvriendelijk voor de klant. Daarbij besparen we met het aangepaste formaat op papier en kosten. Mooie stappen die allemaal passen bij de ontwikkelingen die ALDI doormaakt om dé discounter van Nederland te worden”.

Vanaf vandaag ligt de vernieuwde folder in de ALDI-winkels en bekijk hier de digitale folder.

week 22
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch