1. Pers
  2. Persberichten
  3. ALDI valt flink in de prijzen bij twee productverkiezingen

ALDI valt flink in de prijzen bij twee productverkiezingen

30.12.2021

5x winnaar Gekozen Huismerk Product van het jaar en 3x Beste Product van het jaar 

Culemborg - 30 december 2021 – Nederland heeft massaal gestemd en ALDI viert acht keer feest! De consument verkiest vijf producten van ALDI tot ‘Huismerk Product van het Jaar 2022’ en drie tot ‘Beste Product van het Jaar 2021-2022’.

Vijf keer winnaar ‘Huismerk Product van het jaar 2022’
ALDI’s Hollandse kogelbiefstuk, Wilde Wietze dip, UNA allesreiniger eucalyptus, UNA vaatwastabletten en Solo 3-laags toiletpapier mogen een heel jaar lang het label ‘Huismerk Product van het jaar 2022’ dragen. De huismerken zijn door de Nederlandse consument tijdens deze jaarlijkse verkiezing beoordeeld op vier criteria: aantrekkelijkheid, innovatiegraad, aankoopintentie en de producttest.

Drie keer winnaar ‘Beste Product van het jaar 2021-2022’

Ook ALDI’s vissticks, lasagne bolognese en het vloerbrood extra volkoren/minder zout zijn in de prijzen gevallen. Deze drie producten hebben de hoogste score behaald op, volgens de consument, belangrijkste productaspecten en zijn daarom uitgeroepen tot ‘Beste Product van het jaar 2021-2022’.

Trots van ALDI

Het is een groot compliment dat acht producten van ALDI, in twee op zichzelf staande productverkiezingen, verkozen zijn tot winnaars. Als discounter is ALDI trots op de eigen merken. Deze unieke producten zijn namelijk net zo goed als een A-merk. ALDI staat voor hoge kwaliteit tegen de beste prijs. De acht winnende producten worden dan ook met trots toegevoegd aan de lijst van goed geteste en prijswinnende producten van ALDI, beter bekend als Trots van ALDI.

Gekozen huismerk product van het jaar
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch