1. Pers
  2. Persberichten
  3. AGF van Nederlandse telers centraal in ALDI’s nieuwste Net Zo- campagne

AGF van Nederlandse telers centraal in ALDI’s nieuwste Net Zo- campagne

29.04.2022

Op maandag 2 mei lanceert ALDI in Nederland de nieuwe Net Zo-campagne die zich volledig richt op aardappelen, groente en fruit (AGF) van Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat AGF centraal staat in een campagne van de discounter. Met deze campagne laat de supermarkt zien dat, misschien anders dan de consument denkt, AGF van ALDI wel degelijk ook uit Nederland komt. En daarbij net zo vers en kwalitatief is als elders, maar dan voor een ALDI prijs. Deze Net Zo-campagne, met de Nederlandse teler in de hoofdrol, is te zien in alle marketingkanalen van ALDI.

“Bij aardappelen, groente en fruit van Nederlandse bodem denkt nog niet iedereen aan ALDI. Met de allereerste AGF-campagne gaan we daar verandering in brengen. We gaan heel Nederland laten zien dat veel aardappelen, groente en fruit van ALDI met net zoveel zorg en liefde, vers van eigen bodem, naar het bord van de klant wordt gebracht. Maar dan voor een ALDI prijs. Bovendien is de campagne een mooi moment om onze eigen Nederlandse telers een welverdiend podium te geven”, zegt Gys de Jong, Category Manager AGF bij ALDI in Nederland.

In de nieuwe Net Zo-campagne hebben de Nederlandse telers van ALDI een prominente rol. Zo speelt de aardbeienteler uit het Gelderse Bemmel de hoofdrol in de TV-commercial en zijn verhalen van verschillende telers te lezen in de folder en op de website. Ook op de social media kanalen van ALDI zullen de telers vanaf maandag 2 mei middels een ludieke activatie te zien zijn. Houd ALDI’s Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie.

De AGF-campagne is een logisch vervolg op de stappen die ALDI eerder nam op het gebied van AGF. De discounter gaf in november vorig jaar het startsein voor de uitrol van de nieuwe winkelformule, waarbij aardappelen, groente en fruit bij binnenkomst van de winkel gepositioneerd zijn. De campagne is de volgende stap waarmee ALDI het versassortiment een prominente plek geeft.

Nieuwsgierig naar de nieuwe TV-commercial, met in de hoofdrol ALDI’s Nederlandse aardbeienteler? Bekijk ‘m hier. Alle unieke verhalen van de telers zijn hier te lezen.

Net zo vers van eigen bodem
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch