Calla of Canna bij ALDI
Calla of Canna bij ALDI
Calla of Canna bij ALDI

Calla of canna

Calla kan zowel in de huiskamer als buiten op het terras of balkon schitteren. De canna is een absolute zonaanbidster. Zet een paar planten bij elkaar in een grote pot of kuip en vergeet de onderbeplanting niet, want de canna houdt van koele ‘voeten’.

  • Hoogte Calla: 35-45 cm
  • Hoogte Canna: 45-75 cm 
3.99 *
Per stuk
Kwekerstrots van ALDI planticoon planticoon planticoon planticoon

De Calla heeft Afrikaanse wortels, maar staat desondanks liever niet in de volle zon. Calla kan zowel in de huiskamer als buiten op het terras of balkon schitteren. In de volksmond wordt ze bekerplant genoemd. De Griekse goden zouden uit de kelken gedronken hebben. Uitgebloeide bloemen niet afknippen, maar met stengel en al verwijderen.

De Canna is familie van de banaan, dat kun je zien aan het blad. In tegenstelling tot de Calla, is de Canna een absolute zonaanbidster. Zet een paar planten bij elkaar in een grote pot of kuip en vergeet de onderbeplanting niet, want de Canna houdt van koele ‘voeten’. Regelmatig toevoegen van plantenvoeding bevordert de bloei.

* Voetnoten en juridische tips
*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht. Er geldt maximaal 4 dezelfde (non-food) aanbiedingen per klant per bezoek.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"