zomer vol voordeel bij ALDI

Een zomer vol voordeel

 1. Startpagina
 2. Kwaliteit
 3. Een zomer vol voordeel

Een zomer vol voordeel

ALDI heeft alles in huis voor een heerlijke voordelige zomer. Wie of wat u ook bent. Van zonaanbidder, vakantieganger, thuisblijver en klusser, kampeerder, backpacker, picknicker in het park, grillgoeroe, BBQ-king of BBQ-queen. Een waterrat of iemand die smelt voor ijs. Gewoon voor iedereen! ALDI heeft alles om uw zomer heerlijk en voordelig te maken. Dat wordt genieten van ons uitgebreide zomerassortiment. Zelfs als de zon niet schijnt straalt u van ons voordeel!

Alles voor de BBQ

Alles voor de: Grillgoeroe, BBQ-king of BBQ-queen, maar natuurlijk ook voor iedereen die graag buiten eet.

Meer informatie

Verkoelende zomerijsjes

De meesten van ons hebben er eigenlijk altijd wel zin in, maar zeker op een zomerse dag gaat een verkoelend ijsje er prima in. ALDI biedt keus volop om keer op keer te variëren.

Meer informatie

Zomerse dranken

Alle zomerse dranken van ALDI op een rij.

Meer informatie

Zomerse recepten

In de zomer hebben maar weinig mensen behoefte aan een uitgebreide, zware maaltijd. En wie wil er met dit mooie weer lang in de keuken staan? Op de volgende pagina's presenteren we een selectie zonnige recepten.

Meer informatie

Zomerse aanbiedingen

Het is volop zomer bij ALDI. Met veel voordelige aanbiedingen, van slippers en snorkelsets tot tuinstoelen en parasols. Voor de kids waterspeelgoed, tot zelfs een compleet kinderzwembad. Ja, een geslaagde zomervakantie begint bij ALDI!

Meer informatie
 • ALDI Fotoservice

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is?

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"