1. Startpagina
  2. Kwaliteit
  3. Onze broodwereld

Onze broodwereld

Onze broodwereld - ALDI

Onze broodwereld

Brood vormt al sinds vele decennia een belangrijk onderdeel van het menselijk voedingspatroon. Of het nu gaat om een gezonde volkorenboterham met kaas of om een zacht roomboter puntje met vleeswaren. Brood is niet weg te denken uit de dagelijkse maaltijden.

Zijn populariteit heeft brood ongetwijfeld vooral te danken aan de aangename smaak en de vele variatiemogelijkheden. Brood heeft echter ook andere positieve eigenschappen. Het levert namelijk een belangrijk deel van de voedingsvezels, eiwitten, vitamines en mineralen die een mens dagelijks nodig heeft. Bovendien is brood een belangrijke bron van energie.

Bekijk het broodproces van ALDI

Het broodproces van ALDI

Elke dag vers

Bij de ALDI bakkers is de kennis van het bakkersvak overgedragen van generatie op generatie. Hierdoor zijn zij als geen ander in staat om de lekkerste broden en broodjes te bakken, die dagelijks vers aan de honderden ALDI winkels in Nederland worden geleverd. Bij de samenstelling van het assortiment broden, bolletjes en vruchtenbrood streeft ALDI naar traditionele kwaliteit, geproduceerd overeenkomstig moderne standaarden. Er bestaat inmiddels een jarenlange samenwerking met bakkerijen waar de liefde voor 'lekker brood' voorop staat.

De twee familiebedrijven, waar een optimale combinatie van uitsluitend de beste grondstoffen, de modernste machines en de traditionele kennis en passie van ervaren bakkers, staan garant voor broodproducten en -specialiteiten van de allerbeste kwaliteit.

Gecontroleerde kwaliteit

Brood en banket worden uiterst zorgvuldig vervaardigd volgens geavanceerde productiemethoden. De bakkers van ALDI zijn IFS higher level en BRC A gecertificeerd. Het spreekt vanzelf dat alle producten met grote regelmaat door gekwalificeerde keurmeesters worden gecontroleerd.

Teveel zout is slecht voor de gezondheid. Daarom streven de ALDI bakkers - net als andere voedingsproducenten - er naar om het zoutgehalte van hun producten steeds verder te verlagen. Inmiddels zijn zij er al in geslaagd om de oorspronkelijk gebruikte hoeveelheid broodzout aanzienlijk te verminderen, zonder dat er verschil te proeven valt. Het brood van ALDI smaakt even lekker als voorheen, maar is nu nóg gezonder.

Broodproducten

Elke nacht produceren de ALDI bakkers een gevarieerd assortiment van dagverse broden, bolletjes en banketproducten.
We houden met iedere smaak rekening zoals ook blijkt uit ons gevarieerde broodassortiment.

 

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht om de activering te bevestigen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is?

Gelieve het veld in te vullen.
Gelieve het veld in te vullen.
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"