Minder betalen en toch meer krijgen.
Wijn kwaliteit van ALDI

Kwaliteit

De wijnselectie van ALDI

Kwaliteit van onze wijnen staat voorop! Alle wijnen in het assortiment worden eerst gekeurd door een proefpanel van Aldi. Vervolgens worden de wijnen uitvoerig getest door een wijnlaboratorium. Dit laboratorium stelt een specificatie op waar de wijnen aan moeten voldoen. Elke keer als het wijnhuis de wijn produceert, waar dan ook ter wereld, wordt dit volgens deze specificatie gedaan. Bij binnenkomst in Nederland wordt nogmaals een controle uitgevoerd. Kortom: voordat de wijnen bij je op tafel staan, hebben deze al heel wat testen doorstaan. Zo waarborgen wij de kwaliteit van al onze wijnen en kun je vertrouwen op onze wijnselectie.

Voor elke smaak een passende wijn

Over smaak valt niet te twisten! Een bekende uitspraak, maar voor veel mensen is het binnen de categorie wijn moeilijk te bepalen wat je smaak eigenlijk is. Om het je iets makkelijker te maken, geeft Aldi per wijn een smaakomschrijving, zoals rond & soepel, fris & fruitig en vol & aromatisch. Het smaakprofiel vind je op de dozen waar de wijnen in verpakt zijn. Als je een wijn lekker vindt, kun je binnen datzelfde smaakprofiel eens een nieuwe wijn proberen. Grote kans dat de nieuwe wijn ook in de smaak valt!

Alle wijnen zijn aanbevolen door wijnexpert Dirk Vanhorenbeeck

Dirk van Horenbeeck - Wijnexpert van ALDI

 

Dirk van Horenbeeck

  • Magister Vini
  • Wijnexpert van ALDI
  • Drievoudig vinoloog van het jaar

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.