Minder betalen en toch meer krijgen.
Wijn proeven - Zintuigelijke wijncontrole bij ALDI

Zintuigelijke wijncontrole

  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Zintuigelijke wijncontrole

Zintuigelijke wijncontrole

Het spreekt voor zich dat omvangrijke proefsessies en beoordelingen van ons wijnaanbod onderdeel zijn van onze kwaliteitsfilosofie. Elke wijn uit ons assortiment wordt regelmatig geproefd en gecontroleerd. Bovendien worden voorafgaand aan de aankoop en ook voor de aflevering aan onze winkels en magazijnen zintuigelijke controles uitgevoerd. Wanneer een wijn qua smaak, geur of kleur niet voldoet aan onze strikt gedefinieerde kwaliteitsparameters, zullen we deze niet aan onze klanten verkopen.

Naast deze zintuigelijke kwaliteitscontroles worden alle wijnen natuurlijk ook analytisch getest door officieel erkende, onafhankelijke laboratoria. Zo kunnen we een constant hoge kwaliteit van onze wijnen en hun geschiktheid voor het handelsverkeer veiligstellen.

Het doet ons genoegen dat het werk van ons kwaliteitsmanagement in de voorbije jaren steeds vaker wordt herkend en gewaardeerd, ook door onafhankelijke experts. De wijnen van ALDI scoren in consumentenmedia regelmatig een goede tot zeer goede beoordeling.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.