Minder betalen en toch meer krijgen.

El Árbol

El Árbol

De serie wijnen van El Árbol komen uit Central Valley, wat precies in het midden van het langgerekte Chili ligt. Met een zeer divers klimaat van Noord naar Zuid en van Oost naar West, biedt het land een grote variëteit aan wijnen. Het mediterrane klimaat van Central Valley zorgt voor zeer geconcentreerde druiven, wat goed in de wijn terug te proeven is. Bij alle wijnen van El Árbol proef je het fruitige karakter wat afkomstig is uit deze zonnige wijngaarden. Het assortiment bestaat uit twee witte wijnen en twee rode wijnen. De chardonnay is een prachtig glas wijn met rijke smaken van peer en perzik. De Reserva is een mix van sauvignon blanc en chardonnay, waarbij de expressieve smaken van rijpe perzik mooi in balans zijn met frisse zuren. De twee rode wijnen smaken zwoel en vol, waarbij de cabernet sauvignon meer smaakt naar donker fruit en de Reserva wat meer krachtige aroma’s heeft.

Niet voor niets heeft ALDI deze fraaie serie wijnen al meer dan 10 jaar in het assortiment. Niet alleen onze klanten zijn vertrouwd met de kwaliteit van El Árbol, ook bekende wijnjournalisten zoals Harold Hamersma beoordelen de wijnen altijd met een dikke voldoende.

Per wijn

Chardonnay
De chardonnay is een prachtig glas wijn met rijke smaken van peer en perzik. Deze wijn kun je met trots schenken aan vrienden en familie en zeker in combinatie met een frisse pastasalade met vis.

Reserva sauvignon blanc/chardonnay
De Reserva is een mix van sauvignon blanc en chardonnay, waarbij de expressieve smaken van rijpe perzik en meloen mooi in balans zijn met frisse zuren. Buiten in de tuin of op het balkon waarbij zonnestralen weerkaatsen in het glas, een heerlijk geniet-momentje voor jezelf.

Cabernet sauvignon
De cabernet sauvignon smaakt naar vers en gedroogd donker fruit. Als de zon achter de wolken zakt en de avond aanbreekt, schenk je deze wijn in je glas om de avond in te luiden. In de zomer perfect voor bij de barbecue en met sombere regenweer een heerlijke troost voor op de bank.

Reserva cabernet sauvignon/syrah
De Reserva is een mix van cabernet sauvignon en syrah is een echte krachtpatser. Deze wijn smaakt uitstekend met een lekker stuk vlees of een romige pasta Bolognese. Aroma’s van rood fruit en gedroogde specerijen maken deze wijn smaken naar een extra slokje.

 

El Arbol Cabernet Sauvignon van ALDI
El Árbol Cabernet Sauvignon van ALDI
3.79
0.75 l l = 5.05

El Árbol Cabernet Sauvignon

El Árbol Cabernet Sauvignon
Wijn wit 75 cl van ALDI
3.89
0.75 l l = 5.19

El Árbol Chardonnay

El Árbol Chardonnay
El arbol reserva wit bij ALDI
Concours Mondial Bruxelles logo
4.39
0,75 l liter = 5.85

El Árbol Reserva Wit

El Árbol Reserva Wit
El arbol reserva rood bij ALDI
blanco
4.29
0.75 l l = 5.72

El Árbol Reserva Rood

El Árbol Reserva Rood

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.