Minder betalen en toch meer krijgen.

Negroamaro

Arcobello Negroamaro van ALDI
blanco
3.99 3.33
0.75 l

Negroamaro

Negroamaro

Negroamaro

De Negroamaro is een rode wijn uit Italië. De kenmerken van deze wijnsoort zijn vol, stevig en zwoel. ALDI heeft de Arcobello Negroamaro in het assortiment. Deze wijn is afkomstig uit ‘de hiel van Italië’, de wijnregio Puglia. De Negroamaro druif regeert in Zuid-Italië en zelfs over het hele land gezien, is dit de meest verbouwde druif. De Negroamaro heeft een intens en verleidelijk smaakprofiel en licht bittere afdronk.

Negroamaro is een krachtpatser

De Negroamaro is geschikt voor wie van massieve smaken houdt, rijk en rond en boordevol rijp rood en zwart fruit. De naam is waarschijnlijk eenvoudig te verklaren. Negro is het Italiaanse woord voor zwart en refereert naar kleur van de druif. En amaro is het Italiaanse woord voor bitter. En die refereert naar het bittertje in de afdronk van deze wijn. Kortom, ook uit de naam blijkt, de Negroamaro is een krachtpatser!

Negroamaro wijn: een explosie van fruit

In de krachtige smaak van de Negroamaro wijn zijn tonen van zwart en rood fruit, zoals kersen en pruimen te herkennen. Deze fruitige smaken hebben de overhand bij deze wijn. Daarnaast horen ook vanille en tabak tot het smaakprofiel. Deze volle smaken passen goed bij kruidige gerechten. Zo past deze wijn goed bij Italiaanse voorgerechten, de antipasto, die zelf een sterke smaak hebben, zoals Italiaanse worst of een stevige kaas. En bij bijvoorbeeld goed gekruide lam of tonijn of een geurige stoofschotel. Een aanrader, want ook De Grote Hamersma beloonde deze wijn met het rapportcijfer 8 in hun wijntest. De Negroamaro wijn is zeker één van de toppers in het assortiment van ALDI.

Sterk en stabiel: de Negroamaro druif

De Negroamaro druif is een echte zonliefhebber. Deze druif groeit het beste in een warm en droog klimaat. Weersomstandigheden die kenmerkend zijn voor Zuid-Italië. De diepzwarte kleur van de druif ontstaat door de warmte. En daarbij is het ook een sterk druivenras. De Negroamaro druif is niet heel gevoelig voor ziektes en droogte. Het is een druif die goed groeit op verschillende bodemtypes. Alhoewel de beste wijnen toch ontstaan van de druiven die groeien op een bodem van klei en kalksteen. De Negroamaro druif is sterk en stabiel en levert volle, krachtige wijn. Probeer deze wijn bij ALDI.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.