Minder betalen en toch meer krijgen.

Grüner Veltliner

  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Grüner Veltliner
G Grüner Veltliner van ALDI
Omfietswijnen bij ALDI
3.99
0.75 l l = 5.32

Grüner Veltliner

Grüner Veltliner

Grüner Veltliner

De Grüner Veltliner is een zeer traditionele witte wijn die al lange tijd meegaat. Al sinds de 19e eeuw wordt gesproken over deze soort. Deze witte wijn is grotendeels afkomstig uit Oostenrijk, maar ook in Hongarije, Italië, Slovenië en Tsjechië groeit de druivensoort achter deze klassieker. Over het algemeen is Grüner Veltliner een droge witte wijn. Langer gerijpte varianten van de Grüner Veltliner kunnen een stuk kruidiger smaken. Echt zoet wordt deze wijn nooit. Toch ervaart men een licht frisse smaak tijdens het nuttigen van deze wijnsoort. Om de Grüner Veltliner optimaal te laten groeien, dient de druivensoort ook in een overwegend droge omgeving aangeplant te worden. De smaak vormt zich naar de omgeving zeggen we dan maar. Ook buiten Europa wordt de Grüner Veltliner aangeplant, waardoor er allerlei unieke varianten van deze wijn op de wereld zijn. Zo vinden we deze druivensoort terug in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.

Grüner Veltliner wijn bij ALDI

Jonge nieuwe wijnen gaan hand in hand met klassiekers bij ALDI. De Grüner Veltliner wijn is de nummer één wijn uit Oostenrijk. Van alle wijngaarden die daar te vinden zijn, bestaat zo’n 30% uit de Grüner Veltliner. Het is dan ook niet gek dat veel Oostenrijkers Grüner Veltliner wijn drinken in combinatie met een wienerschnitzel of goulash. Volgens velen valt niet te vertellen over die combinatie. Deze kan enkel worden ervaren. Probeer vooral zelf uit voor een zachte prijs bij ALDI.

We zijn niet de enigen die onze Grüner Veltliner wijn kwalitatief sterk vinden. In 2019, 2020 en 2021 is deze wijn als ‘Goed’ getest door De Lekkerste Omfietswijnen. Mensen zijn bereid om een stukje extra te fietsen om onze Grüner Veltliner wijn te drinken. Toch staat deze fles gewoon bij ALDI in de schappen. Minder ver fietsen en weinig betalen voor een heerlijke, droge witte wijn.

De Grüner Veltliner druif

De Grüner Veltliner is een druif met een zeer divers karakter. De druif is eenvoudig toepasbaar in jonge wijnen, maar geeft een heel andere smaak als deze langer rijpt. Zo experimenteren wijnboeren flink met deze Grüner Veltliner druif uit Oostenrijk. Liefhebber van een Chardonnay? Qua smaak komt deze wijnsoort in de buurt van deze immens populaire soort. Liever een rode wijn proberen in plaats van een witte? Geen enkel probleem. Ook daarin is ALDI uitgebreid voorzien van veel verschillende soorten.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.