Minder betalen en toch meer krijgen.

Cabernet Sauvignon

  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Cabernet Sauvignon
MooiBerg Cabernet Sauvignon van ALDI
MooiBerg Cabernet Sauvignon van ALDI
4.29
0.75 l liter = 5.72

MooiBerg Cabernet Sauvignon

MooiBerg Cabernet Sauvignon
El Arbol Cabernet Sauvignon van ALDI
El Árbol Cabernet Sauvignon van ALDI
3.79
0.75 l l = 5.05

El Árbol Cabernet Sauvignon

El Árbol Cabernet Sauvignon
Stellenbosch Cabernet Reserve van ALDI
Wijnicoon
-25% 5.99 4.49
0.75 l

Stellenbosch Cabernet Reserve

Stellenbosch Cabernet Reserve

Cabernet Sauvignon

De Cabernet Sauvignon is een vaak volle rode wijn rijk van tannines. Dat zijn chemische verbindingen die voorkomen in de wijn. Lastige constructies die leiden tot een heerlijke smaak. Cabernet Sauvignon wijnen bevatten over het algemeen aroma’s van verschillende soorten komaf. Denk daarbij aan zwarte bessen, kersen of cederhout. Dit hangt helemaal van de afkomst van de wijn af. Deze wijn is vernoemd naar de gebruikte druivensoort: Cabernet Sauvignon. Deze blauwe druif komt van origine uit Bordeaux, Frankrijk. Toch komt deze wijnsoort uit alle hoeken van de wereld.

ALDI biedt Cabernet Sauvignon wijnen aan uit diverse continenten. Hiervoor kan wel dezelfde druivensoort zijn gebruikt, maar toch is het resultaat heel anders op een ander stuk grond. Zo smaakt een Cabernet Sauvignon uit Chili een stuk soepeler, waar de Franse variant eerder wordt toegepast in een blend. Zo liggen er telkens nieuwe verrassingen om de hoek in de wijnwereld. Proef verschillende soorten Cabernet Sauvignon tegen aantrekkelijk lage prijzen bij ALDI.

Onze El Arbol uit Chili

Één van de populairste Cabernet Sauvignon wijnen bij ALDI is de El Arbol. Deze zwoele rode wijn komt uit Chili en bestaat uit vers en gedroogd zwart fruit. Zowel qua geur en smaak is dit een erg lekkere wijn om een zachte zomeravond mee in te luiden of ‘s winters bij de open haard te nuttigen. Er is altijd wel een reden om een El Arbol los te trekken. Deze wijnsoort is al jaren op rij een van de best geteste wijnen van ALDI. Zowel in 2019, 2020 als in 2021 is de El Arbol getest als ‘Goed’ door De Grote Hamersma. Dat is de meest complete online wijngids in Nederland. 

De Cabernet Sauvignon druif

De Cabernet Sauvignon druif komt van origine uit Bordeaux, Frankrijk. Toch importeren en verbouwen wijnboeren over heel de wereld deze unieke druif. Daarom is deze wijnsoort niet alleen immens populair, maar ook erg lekker. ALDI vindt dat iedereen vanaf 18 jaar de mogelijkheid moet hebben om deze wijnsoort te proeven, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Hoogstaande kwaliteit en een lage prijs staan bij ALDI hoog in het vaandel. Sommige mensen ervaren de Cabernet Sauvignon dankzij haar krachtige druif als een zware wijn. Als soepeler alternatief hierop adviseren we om een Merlot te proberen. Ook daarin heeft ALDI een mooi assortiment.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.