Ontdek de wijnwereld van ALDI

ALDI verkoopt al jaren wijn van hoge kwaliteit. Dankzij ons proefteam onder leiding van Dirk Vanhorenbeeck (Magister Vini) blijft dit in de toekomst net zo. En de prijs? Die blijft laag. Onze goedkoopste wijn is er een die in de prijzen valt. Wil je weten wat jij een lekker wijntje vindt? Gebruik onze eigen wijn matchmaker, doe de test en ontdek voor jou de perfecte wijn. Bekijk ons aanbod rode wijn, rosé, witte wijn en mousserende wijn, maar we verrassen je ook met onze andere wijnen.  

Bekroonde wijnen van ALDI

Trots van ALDI

Bij ALDI vind je topwijnen bestempeld door wijnschrijvers en jury's . En natuurlijk koop je die topwijnen voor bijna niks. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk assortiment

Digitale wijnspecial

Wijn. Die heb je in alle soorten en maten. Maar hoe weet je nou welke je hebben moet? Is het de kleur, het etiket, de druivensoort? Bij ALDI maken we het makkelijk: wijn is goed als ie goed smaakt. Vind jouw favoriet in onze digitale wijnspecial.

Bekijk 'm nu

Wijn-matchmaker

De perfecte wijn kiezen is best lastig. Maar nu niet meer, want ALDI gaat je helpen met de wijn-matchmaker. Daarmee vind je in een paar stappen de wijn die bij jou past. Weten welke dat is? Doe nu de test!

Doe de test
Kookideetje van ALDI

Kookideetje

Welk wijntje uit ons assortiment past perfect bij dit kookideetje met hertenbiefstuk? Neem snel een kijkje voor het antwoord en nog veel meer kookideetjes...

Klik hier
Wijnlanden van ALDI

Wijnlanden

Bekijk hier waar onze wijnen vandaan komen.

Meer informatie
Informatie

Informatie

Wil je meer weten over druivenrassen, smaakprofielen, of hoe wij onze wijn selecteren? Hier leggen we alles voor u uit.

Meer informatie
Wijn van ALDI

Wijn

Bekijk hier het assortiment wijn.

Meer informatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.