Minder betalen en toch meer krijgen.

Planten

Kwekers Trots bij ALDI

Kwekers Trots planten

De mooiste planten rechtstreeks van de beste kwekers. Exclusief verkrijgbaar bij ALDI. Deze planten zijn niet alleen mooi, ze zijn stuk voor stuk duurzaam en met veel liefde gekweekt door vakmensen met passie voor bloemen en planten. Bovendien hebben ze kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Als u op zoek bent naar een eerlijke plant met een goed verhaal, valt een plantenvriend van Kwekers Trots vast in goede aarde.

Van schattig bloeiertje voor op het balkon tot een uit de kluiten gewassen kamerplant: met het wekelijks wisselende assortiment vindt u altijd wel een plant die precies bij u past. Zo maakt u heel eenvoudig een nog fijnere plek van uw huis of tuin. En ook nog eens voordelig geprijsd!

Kwekers Trots bij ALDI

Een plant van Kwekers Trots voldoet aan de volgende eisen:

 • is alleen verkrijgbaar bij ALDI Nederland
 • komt rechtstreeks van de kweker (altijd vers)
 • is zo duurzaam mogelijk gekweekt
 • heeft de kwaliteitsnorm A1 (hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt)
 • is MPS gecertificeerd (vanaf eind 2019 Global GAP & -GRASP)
 • is voorzien van duidelijke productinformatie

Global G.A.P.

Kwekers Trots bij ALDI

Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze planten vandaan komen en dat ze gekweekt zijn met aandacht voor mens en milieu. Daarom zijn bij ALDI alle planten vanaf eind 2019 gecertificeerd volgens de Global G.A.P.-norm. Dit is een internationaal kwaliteitsborgingssysteem voor veilige en duurzame productie in de land- en tuinbouw.

Hierin zijn eisen en controles opgenomen op het gebied van onder andere traceerbaarheid, afval- en milieu en veiligheid en gezondheid op de werkplek. Aanvullend vragen wij leveranciers ook om te werken volgens de GRASP-module (GlobalG.A.P. Risk Assessment on Social Practice), waarin specifieke aspecten zoals de gezondheid van de werknemers, veiligheid en welzijn op het bedrijf aan de orde komen.

Meer lezen over kwekers trots, verzorgingstips, planteninspiratie voor huis en tuin ga naar kwekerstrots.nl of klik hier

Kwekers trots is ook te volgen op instagram.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.