Minder betalen en toch meer krijgen.
Zo maak je een simpele paasbrunch die nog goedkoop is ook van ALDI

Zo maak je een simpele paasbrunch die nog goedkoop is ook

  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Zo maak je een simpele paasbrunch die nog goedkoop is ook

Zo maak je een simpele paasbrunch die nog goedkoop is ook

Lekker uitpakken met Pasen kan gelukkig óók als je het in bescheiden kring viert. Met een simpele paasbrunch houd je ‘t klein, maar toch ook feestelijk. En dat Pasen vieren ook nog op een betaalbare manier kan, laten we je zien met deze tips. Maar óók na Pasen zijn deze tips makkelijk en eenvoudig toe te passen voor bijvoorbeeld een gezellige zondagmiddagbrunch.

Een simpele paasbrunch

ALDI biedt gelukkig genoeg leuke producten om een simpele paasbrunch te organiseren voor weinig geld. Hieronder een paar simpele tips en ideeën. 

Maak wentelteefjes in paasstijl

Paasontbijt bij ALDI

Voor een goedkope en simpele paasbrunch focus je je op één gerecht, in plaats van een tafel vol met verschillende dingen. Iets waar iedereen blij van wordt: wentelteefjes. Zowel zoet als hartig (denk aan kaas en pesto) te maken en te versieren met toppings naar keuze: bacon & banaan, rood fruit & slagroom of pecannoten & ahornsiroop bijvoorbeeld.

Helemaal ideaal: wentelteefjes zijn een fantastische manier om oud brood op te maken. Of een restje van die luxe stol. 

Paas(ei) pannenkoeken

Paasontbijt bij ALDI

Ze staan ook in onze paasspecial en daar staan ze niet voor niets: paasei-pannenkoeken. Pannenkoeken zijn snel te maken en nog goedkoop ook. Bak ze in de vorm van een paasei en versier ze met een laagje yoghurt waarna je er met vers fruit, stroop en taartdecoratie een kunstwerk van maakt.

Ook lekker om je paas-pannenkoeken hartig te maken, met een plakje paashaas-kaas, salami en snoeptomaatjes. Of met crème fraîche en gerookte zalm.

Serveer een soepje als amuse

Soep is één van de simpelste gerechten om te maken en dat kan ook nog eens voor weinig geld. Als je de soep in kleine glaasjes of kommetjes serveert als amuse of voorafje, staat dat ook nog eens heel feestelijk en chique.

Serveer zo bijvoorbeeld een frisse wortelsoep, felgroene doperwtensoep of een vrolijke gele kerriesoep. En met een beetje aspergesoep is het meteen lente aan tafel.

Gourmetten met Pasen

Paasontbijt bij ALDI

Gourmetten tijdens de paasbrunch: misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar daarom des te verrassender. Vaak is vlees datgene wat gourmetten nogal prijzig kan maken. Maar ga je gourmetten tijdens de paasbrunch, dan maak je natuurlijk de lekkerste (voordelige) brunchgerechten.

Maak bijvoorbeeld kleine gourmet-pannenkoekjes met hazelnootpasta, hagelslag of vers fruit. En wat dacht je van een mini-omelet met een plakje ham of roasted pork in je gourmetpannetje? En natuurlijk bak je aan de lopende band eitjes of wentelteefjes tijdens het gourmetten. Simpel, want je hebt er amper voorbereiding aan. 

Houd die simpele paasbrunch ook écht simpel

Het klinkt als een cliché, maar onthoud dat het belangrijkste is dat het gezellig is en dan is less algauw more. Haal alleen de essentiële producten in huis, zoals ALDI's luxe paasstol (de beste én de goedkoopste, volgens de Consumentenbond en de Telegraaf - december 2020), wat chocolade paaseitjes, ALDI’s voordelige brunchbroodjesmix, eieren en wat fruit voor een fruitsalade. Meer heb je toch niet nodig?

Je ziet: een simpele paasbrunch hoeft echt niet veel geld te kosten. Vrolijk pasen!

Deze tip is misschien een beetje een open deur, maar veel mensen halen algauw teveel in huis (guilty!), dus kan een goed geheugensteuntje zijn. Bovendien een mooie manier om nog eens aan te stippen dat de luxe paasstol van ALDI de beste en de goedkoopste is, wat past bij het thema.

 

 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.