Paasontbijt tips: zo maak je er samen met de kinderen een feestje van van ALDI

Paasontbijt tips: zo maak je er samen met de kinderen een feestje van

  1. Startpagina
  2. Paasontbijt tips: zo maak je er samen met de kinderen een feestje van

Paasontbijt tips: zo maak je er samen met de kinderen een feestje van

Met deze tips maak je het paasontbijt dit jaar extra gezellig met de kinderen. Want we snakken allemaal naar een beetje feestelijkheid, helemaal in deze tijd. Voor onszelf, én voor de kleintjes.  

Feestelijke paasontbijt tips voor met de kids

De beste tips om het paasontbijt voor je kinderen extra leuk te maken, zijn meestal ook de simpelste. Het is maar één keer per jaar Pasen en dan halen we de klassiekers maar wat graag weer van stal. Kom dus maar door met die paaseierenjacht en die vrolijk gedekte tafel met beschilderde paaseitjes!

Samen de tafel dekken

Samen de tafel dekken voor Pasen? Gezellig! De kleintjes kunnen zich uitleven met de mooiste paasversiering.

Laat je kinderen eierdopjes en naamkaartjes knutselen, paastakken versieren en de broodjes in mandjes stoppen. Of dek de tafel met een groot papieren tafelkleed en vraag ze om het helemaal vol te tekenen met de mooiste paashazen. 

Paasontbijt bij ALDI

Een paashaas servet vouwen

Ooit weleens een servet gevouwen in de vorm van een paashaas? Zo doe je dat: vouw een servet helemaal uit en knip ‘m doormidden (langs de vouwlijn). Vouw het servet in de lengte dubbel en vouw daarna de linker- en de rechterkant om naar het midden (het servet lijkt dan een beetje op een vlieger). De bovenste hoeken vouw je ook weer naar het midden, zodat er een vierkant ontstaat. Draai het servet eventueel een kwartslag, zodat je een ruitvorm voor je hebt. De buitenste twee punten vouw je nu ook weer naar het midden (je ziet nu al een beetje de oren van de paashaas!). Draai het servet om en vouw de onderste punt naar boven voor het ‘gezichtje’ van de paashaas. Draai het servet opnieuw om, maak ‘m een beetje rond en steek het ene puntje onder het andere. Nu is je paashaas-servet klaar en kan ‘ie rechtop staan. Teken er eventueel nog oogjes op.

Eieren versieren en schilderen

Een paasontbijt is natuurlijk niet compleet zonder (versierde) eieren. Gebruik bijvoorbeeld de vrolijke gekleurde gekookte eieren van ALDI en laat de kids ze versieren met stickers, stiften of verf. Het hoeft niet ingewikkeld: een ei met stippen, sterretjes of een leuke tekst staat al intens vrolijk aan tafel. Of geef elk ei een gezichtje. Maak er een wedstrijdje van: wie maakt het mooiste versierde ei? 

Paaseieren verstoppen

Paasontbijt bij ALDI

Het is je vast niet onbekend dat kinderen niet zo lang kunnen stilzitten aan tafel. Onderbreek het paasontbijt daarom met een vrolijk intermezzo: de paaseierenjacht. Verstop van tevoren paaseitjes in de tuin of door het huis en laat de zoektocht beginnen. Wil je het paaseieren zoeken iets uitdagender maken, geef elk paasei dan een letter van de namen van je kinderen. Ze moeten dan de paaseieren verzamelen met de letters van hun naam erop.

Ook leuk: draai de rollen om en laat de kinderen paaseieren verstoppen voor de volwassenen. Wat een pret zullen ze hebben!

Samen paas-pannenkoeken bakken

Terwijl de volwassenen bijvoorbeeld aan de bagels, quiche of aspergesoep zitten, kunnen de kleintjes zelf een paas-pannenkoek versieren. Met de Albona pannenkoekenmix van ALDI bak je zó een stapel pannenkoeken in de vorm van een paasei. De kids kunnen die zelf naar hartelust versieren met bijvoorbeeld yoghurt of slagroom, fruit en taartdecoratie. 

Maak een paasontbijt voor een ander

Stiekem één van onze favoriete paasontbijt tips: laat de kinderen ook eens een paasontbijtje maken voor iemand anders. Oma, opa of de buurvrouw bijvoorbeeld. Verpak alles in een mandje en breng het langs met een tekening of handgeschreven briefje. Wedden dat je iemand heel erg blij maakt?

Kijk voor meer leuke paasontbijt tips en producten in de paasspecial van ALDI.

 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch