Borrelplank Songfestival

  1. Startpagina
  2. Borrelplank Songfestival

Met deze betaalbare borrelplank haal je het Songfestival in huis

Borrelplank bij ALDI

ALDI Zin in het Songfestival én wat lekkers erbij? Stel dan eens een borrelplank samen met smakelijke borrelhapjes uit alle deelnemende landen.

Het Songfestival is perfect voor een gezellige avond voor de buis met lekkere borrelhapjes. Zeker nu we al zo lang thuiszitten met elkaar en nog geen concerten of festivals kunnen bezoeken, is de editie van dit jaar extra speciaal. Want thuis op de bank juichen voor Nederland kan natuurlijk wel.

Het samenstellen van een ‘Songfestival-borrelplank’ met borrelhapjes uit alle deelnemende landen maakt je Songfestival-avond helemaal af. Ook leuk voor kinderen, die zo op een speelse manier kennismaken met de Europese landen en hun lekkernijen.

Niet duur

Het idee is simpel: zodra een land aan de beurt is op het podium, neemt iedereen iets lekkers uit dat land van de borrelplank. Dat hoeft gelukkig niet duur te zijn: borrelhapjes zijn klein en mede daardoor lekker betaalbaar, zodat je ook voor weinig al kunt genieten op de bank. Geef je in huiselijke kring zelf ook cijfers aan alle artiesten? Doe dat dan ook bij de borrelhapjes, zodat er aan het einde van de avond nóg een winnaar is.

Boodschappenlijstje

Alleen al het samenstellen van zo’n borrelplank zorgt voor veel voorpret. Maak maar eens een boodschappenlijstje met producten uit verschillende landen. Bijvoorbeeld chorizo uit Spanje, Parmaham uit Italië en camembert uit Frankrijk, opgediend op een baguette rustique. Uit Griekenland olijvenmix en uit eigen land echte Hollandse geitenkaas. Duitse bockworst, Belgische truffels, Zweedse vegan balletjes, voor volwassenen geserveerd met een glaasje Australische wijn: er is volop keuze.

Verrassingen

De minder bekende landen zijn uitdagender en kosten wat meer uitzoekwerk, maar leveren ook de lekkerste verrassingen op. Probeer maar eens baklava uit Azerbeidzjan, pita broodjes met falafel uit Israël of gevulde eieren uit Portugal. Zo is je borrelplank snel klaar en heb je alle tijd om zorgeloos uit je dak te gaan voor de buis. In gezinnen kun je ook de kinderen chef voor één avond maken door ze alle borrelhapjes te laten opdienen. Dolle pret!

Betaalbaar

Nog meer inspiratie nodig? ALDI heeft borrelhapjes in alle soorten en maten voor een gezellige avond samen op de bank. Betaalbaar en toch een hele borrelplank vol.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch