1. Startpagina
  2. Beleef het Tokio-gevoel thuis op de bank

Beleef het Tokio-gevoel thuis op de bank

Beleef het Tokio-gevoel thuis op de bank

Vol spanning zit de wereld deze dagen voor de buis. Met dit recept van ALDI zet je gemakkelijk en voordelig een broodje kipschnitzel op tafel. Geheel geïnspireerd op de Japanse keuken mét een Oranje tintje.

Door het grote tijdverschil is het moeilijk om alle wedstrijden bij te houden. In Japan is het maar liefst zeven uur later dan in Nederland. Als ware supporter kom je haast ogen en oren tekort. ’s Nachts spelen de Oranje-vrouwen, overdag een belangrijke tijdrit van onze Nederlands wielrenners en dan in de avond ook nog een spannende basketbalwedstrijd: Het is bijna niet bij te houden!

Japanse keuken

Bij Japans eten wordt er vaak gedacht aan sushi. Naast sushi is er nog zoveel meer te ontdekken van de Japanse keuken. Naast dat Japan een bijzonder land is, heeft het land een fascinerende eetcultuur. De traditionele manier van Japans eten bereiden wordt ‘washoku’ genoemd. Het UNESCO heeft washoku zelfs uitgeroepen tot Cultureel Werelderfgoed. Gerechten uit het Land van de Rijzende Zon zijn razend populair over de hele wereld en de culinaire invloeden zijn overal merkbaar.

Broodje kipschnitzel

Een ander gerecht waar ze in Japan dol op zijn is een ‘katsu sando’ oftewel een broodje kipschnitzel. Dun gesneden plakjes wit brood worden belegd met krokant gebakken kip, een beetje koolsla en een mengel van sojasaus en mayonaise. Dit gerecht is de inspiratie voor ALDI’s eigen recept. Met dit recept maak je in een handomdraai een gerecht met een Japans tintje. Supermakkelijk voor de dagen en nachten voor de buis met de Olympische Spelen. Bekijk hier het recept.

Bron: commerciële redactie NU.nl.

 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch