Ontdek de wijnwereld van ALDI

Wijn

ALDI verkoopt al jaren wijn van hoge kwaliteit. Dankzij ons proefteam onder leiding van Dirk Vanhorenbeeck (Magister Vini) blijft dit in de toekomst net zo. En de prijs? Die blijft laag. Onze goedkoopste wijn is er een die in de prijzen valt. Wil je weten wat jij een lekker wijntje vindt? Gebruik onze eigen wijn matchmaker, doe de test en ontdek voor jou de perfecte wijn. Bekijk ons aanbod rode wijn, rosé, witte wijn en mousserende wijn, maar we verrassen je ook met onze andere wijnen.  

Wijn-matchmaker

De perfecte wijn kiezen is best lastig. Maar nu niet meer, want ALDI gaat je helpen met de wijn-matchmaker. Daarmee vind je in een paar stappen de wijn die bij jou past. Weten welke dat is? Doe nu de test!

Doe de test

Kookideetjes

Dat we bij ALDI uitzonderlijk goeie wijn hebben voor maar een paar euro, weet je wellicht al. Het mooie is natuurlijk dat je onze heerlijke wijn direct kunt combineren met iets lekkers te eten. Benieuwd naar onze recepten?

Bekijk hier
Informatie

Informatie

Wil je meer weten over druivenrassen, smaakprofielen, of hoe wij onze wijn selecteren? Hier leggen we alles voor u uit.

Meer informatie
Meer informatie
Wijn van ALDI

Wijn

Bekijk hier het assortiment wijn.

Meer informatie

Borrelplank

Een avondje genieten van onze lekkerste producten, allemaal op één plankje.

Meer informatie

Wijn

De wijn van ALDI staat bekend om de hoge kwaliteit. Van rode wijn tot rosé, van witte wijn tot mousserende wijn, ALDI heeft een geschikte wijn voor elke gelegenheid. Zoals een frisse bubbel om te proosten op dat behaalde resultaat. En die diepe rode wijn, met een goed boek op de bank bij het haardvuur. En een fruitige witte wijn om mee te borrelen tijdens een fijne zomeravond op het terras.

Onze wijnen komen van over de hele wereld. Het proefteam onder leiding van Dirk Vanhorenbeeck (Magister Vini) beoordeelt deze wijnen voordat ze in ons assortiment komen en laat alleen de wijnen met de hoogste kwaliteit toe. Naast de smaak kijken zij ook naar de betaalbaarheid. Alleen voordelige wijnen krijgen een plek in ons assortiment. Daar zijn we trots op. Dat is wijn van ALDI: hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De beste wijn in de aanbieding

Doorlopend heeft ALDI de lekkerste wijnen in de aanbieding. Want goede wijn hoeft niet duur te zijn. Zo hebben wij 25 prijswinnende wijnen onder de 5 euro in ons assortiment. Dat vinden wij zelf, maar ook de wijnschrijvers en jury’s noemen onze wijnen top. Zo hebben wij bijvoorbeeld vermeldingen in de De Grote Hamersma, De Lekkerste Omfietswijnen en Mundus Vini spring tasting. Ook geven wij kookideeën om de smakelijkste gerechten te combineren met onze wijnen. Voor de perfect gezellige avond! In onze digitale wijnspecial geven we bovendien elk seizoen onze aanraders. En daarvan doen we vaak de lekkerste wijn in de aanbieding.

Wijn kopen bij ALDI

Wijn kopen is bij ALDI een fluitje van een cent dankzij de Wijn-matchmaker. Doorloop de stappen en vul een aantal vragen in. De Wijn-matchmaker laat zien welke wijn het beste past. ALDI garandeert zo de perfecte keuze bij elke gelegenheid. Er is voor ieder wat wils, want wij hebben ook biologische en alcoholvrije wijn in ons assortiment. Bij elke wijn staat bovendien een kort smaakprofiel aangegeven. Zo is direct duidelijk of de witte wijn fris, fruitig en droog, of juist vol en aromatisch is. Een wijn kopen bij ALDI was nog nooit zo makkelijk. 

Ontdek de wijnwereld van ALDI

Wijn

Bij ALDI hebben we de lekkerste wijnen voor een kleine prijs. Bekijk onze best geteste wijnen en vind het wijntje dat perfect bij jou past.

Meer informatie

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch