Minder betalen en toch meer krijgen.
Begin je dag goed van ALDI

Begin je dag goed

  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Begin je dag goed

Ontbijt met ALDI: Begin je dag goed

Ben je een vroege vogel of blijf je het liefst liggen tot het middaguur? Met een lekker ontbijt begin je je dag hoe dan ook goed. En dat hoeft helemaal niet veel tijd of geld te kosten. Met de producten en tips zet jij zo een hotelwaardig ontbijt op tafel.  

Benodigdheden voor een lekker ontbijt
Laten we beginnen met de basis. De ovenheerlijke broodjes van ALDI kunnen daarbij zeker niet ontbreken. Van baquettes en petit pains tot criossants en de beroemde kaiserbroodjes. De keuzes zijn eindeloos. Het is maar net waar jij zin in hebt. Kan je niet kiezen? Met de brunchbroodjes mix zit je zeker goed. Even afbakken en je hebt warme broodjes op tafel. Dat is pas echt genieten.

Wat je op je brood eet is natuurlijk erg persoonlijk. Gelukkig is er een ruim aanbod verschillende vleeswaren, kazen, hummus en andere lekkernijen. Pak je uit? Kies dan eens voor Franse kazen bij het ontbijt. Of prak een avocado fijn met zout, peper en chilivlokken en bak hierbij een eitje en knapperig ontbijtspek. Het is helemaal aan jou.

Een makkelijke manier om alvast aan je vitaminen te komen, is fruit toevoegen aan het ontbijt. Kies je favoriete fruitsoorten en snijd deze in stukjes. Zoals de zomerkoninkjes: aardbeien van Hollandse bodem. Naast fruit zo neerzetten, kun je natuurlijk ook een zelf geperste jus d’orange op tafel zetten. En net zo makkelijk gooi je ook ander fruit in je blender voor een huisgemaakte smoothie. Heb je niet zoveel tijd? In het koelschap vind je verse sapjes en smoothies. Net zo lekker!

Wil je het ontbijt extra luxe maken? Schenk het water of sap in een wijnglas, serveer de kaasplakjes en vleeswaren opgerold op een bordje en leg de warme broodjes in een mandje of schaal. En vergeet niet een tafelkleed (of placemats) uit te rollen met een leuk servetje ernaast. Genieten maar!

Croissants van ALDI
Aren logo
0.99
180-g kg = 5.50

Croissants

Croissants
Mini afbakbroodjes van ALDI
1.55
300-g kg = 5.17

Brunchbroodjes

Brunchbroodjes
Fruit smoothie van ALDI
2.79
750 ml l = 3.72

Verse smoothies

Verse smoothies
Vers geperst sap van ALDI
1.69
500-ml l = 3.38

Vers geperst sap

Vers geperst sap

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.