Geweldige feestdagen hoeven niet duur te zijn .
  1. Startpagina
  2. Gratis glazen spaaractie - FAQ

Gratis glazen spaaractie - FAQ

Veel gestelde vragen

Wat is de looptijd van de spaaractie?

U kunt van maandag 15 november 2021 tot en met zondag 23 januari 2022 spaarzegels sparen. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 30 januari 2022 worden ingeleverd bij een ALDI-filiaal bij u in de buurt.

Wanneer ontvang ik een spaarzegel?

Bij elke 5 euro* aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel. 

Hoeveel spaarzegels moet ik sparen voor een volle spaarkaart?

De eerste spaarzegel op de spaarkaart krijgt u cadeau. Bij 25 spaarzegels heeft u een volle spaarkaart. 

Is er een maximum aantal spaarzegels dat ik per keer kan ontvangen?

Er is geen maximaal aantal spaarzegels dat u kan ontvangen. Bij elke 5 euro* aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel.

Ik heb mijn spaarzegels niet ontvangen. Kan ik ze nu nog krijgen?

Helaas kunt u de spaarzegels achteraf niet meer ontvangen. Spaarzegels worden uitsluitend bij het afrekenen van uw boodschappen uitgegeven. 

Waar kan ik zien hoeveel spaarzegels ik moet ontvangen?

Op de kassabon staat het totaalbedrag aan boodschappen vermeld. Voor elke 5 euro* aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel. 

Kan ik extra spaarzegels kopen?

Er kunnen geen spaarzegels worden gekocht. Bij elke 5 euro* aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel. 

Waarom krijg ik bij bepaalde producten geen spaarzegels?

De spaaractie geldt op het complete assortiment, met uitzondering van tabak en rookwaren, geneesmiddelen, telefoonkaarten, cadeau- en waardebonnen en alcoholhoudende producten met een korting van 25% of die door ALDI anderszins zijn uitgezonderd van de spaaractie. Over het aankoopbedrag van voorgenoemde producten worden geen spaarzegels uitgereikt.

Waar kan ik een spaarkaart vinden?

De spaarkaarten zijn op diverse plaatsen in de ALDI-filialen te vinden, bijvoorbeeld bij de kassa en in de speciale display. Kunt u de spaarkaarten niet vinden? Vraag dan een van onze medewerkers om hulp. 

Zijn de glazen ook zonder volle spaarkaart te verkrijgen?

Nee, de glazen zijn uitsluitend bij inlevering van een volle spaarkaart te verkrijgen.  

Welke ALDI-filialen doen mee aan de spaaractie?

Alle ALDI-filialen in Nederland doen mee aan de spaaractie. Maak gebruik van de winkelzoeker om een filiaal bij u de buurt te vinden. 

Voor welke glazen kan ik sparen?

U kunt van maandag 15 november 2021 tot en met zondag 23 januari 2022 sparen voor gratis Duralex glazen. De glazen behoren tot de Franse designklassiekers en zijn bestand tegen koude en warme dranken. De glazen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: transparant, lichtblauw, donkerblauw, groen en roze.

Kunnen de glazen in de vaatwasser?

De Duralex glazen zijn vaatwasserbestendig. Echter wordt met de hand afwassen aanbevolen. Afwassen in een vaatwasmachine bij een te hoge temperatuur of met een te hoge dosis afwasmiddel, kan de decoratieve coating beschadigen.

Heb ik garantie op de glazen?

ALDI biedt 2 jaar garantie op de Duralex glazen vanaf het moment van ontvangst. Bewaar uw kassabon waarop de ontvangstdatum en het product dat u heeft ontvangen duidelijk vermeld staan. De garantie is niet van toepassing op professioneel/commercieel gebruik, normale slijtage en schade door schokken of vallen. 

Ik heb een kapot glas ontvangen. Wat nu?

U kunt zich met het kapotte glas melden bij het ALDI-filiaal waar u het heeft ontvangen. U krijgt dan een nieuw, identiek glas. 

Mijn glas is kapot gegaan door vallen. Kan ik een nieuw glas ontvangen?

Nee, de garantie is niet van toepassing op breuken door schokken of vallen. 

Waar vind ik de voorwaarden voor het sparen voor gratis glazen?

Klik hier om alle actievoorwaarden te lezen.  

Bij verdere vragen neem contact op met onze klantenservice

 *De spaaractie geldt op het complete assortiment, met uitzondering van tabak en rookwaren, geneesmiddelen, telefoonkaarten, cadeau- en waardebonnen en alcoholhoudende producten met een korting van 25% of die door ALDI anderszins zijn uitgezonderd van de spaaractie. Over het aankoopbedrag van voorgenoemde producten worden geen spaarzegels uitgereikt.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.