Minder betalen en toch meer krijgen.
  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Productzorg en duurzaamheid

Productzorg en duurzaamheid

drie plantagemedewerkers lachend op de theeplantage – Productzorg en duurzaamheid bij ALDI

Commercieel verantwoord handelen is voor ALDI een vanzelfsprekend principe. Daarom delen ook onze leveranciers ons engagement om bij de productie en verdere verwerking van de theeproducten rekening te houden met sociale en ecologische criteria. Zo hechten we bijvoorbeeld veel belang aan een milieuvriendelijke grondstoffenteelt en een zo gering mogelijk verbruik van natuurlijke hulpbronnen bij de verdere verwerking.

Alle theesoorten die we aanbieden kunnen tot aan hun oorsprong, d.w.z. het land van oorsprong en het verwerkingsbedrijf, worden getraceerd. Naast een speciaal ontwikkelde en voor onze producenten bindende standaard voor ecologische, economische en sociale duurzaamheid zijn alle ALDI leveranciers van zwarte en groene thee ook lid van de Duitse Theeassociatie. Deze garandeert door middel van een gedragscode ook de naleving van algemeen geldende arbeidsnormen en sociale normen voor de volledige leveringsketen.

Onze leveranciers

Theeplantages - ALDI

Grondstoffen worden uitsluitend van producenten gekocht die onze compromisloze kwaliteitseisen delen. We kijken daarbij vooral naar langetermijnpartnerships met zorgvuldig geselecteerde partners en ervaren producenten uit de hele wereld. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat onze leveranciers de uitstekende productkwaliteiten en de vereiste hoeveelheden voor de theeproducten op betrouwbare wijze kunnen leveren.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.