1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. Onze koffiemerken

Onze koffiemerken

Koffiebonen in verschillende processen - ALDI

Ook voor koffie hebben we onze eigen merken; zo bieden we onze klanten een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Moreno

Moreno koffiebonen

Moreno biedt koffiegenot voor verschillende koffiemachines. De producten Moreno koffiebonen zijn ideaal voor volautomatische koffiezetapparaten en produceren koffie met een fijne crèmelaagje. Hiertoe worden de bonen volgens de Italiaanse koffietraditie verfijnd in een zacht, langdurig proces voor het branden in een trommel. De koffiepads Moreno zijn geschikt voor alle commerciële koffiepadmachines. De koffiecapsules in verschillende soorten zijn compatibel met Nespresso-koffiemachines.

Bekijk hier de Moreno koffieproducten

Markus

Markus koffie Goud

Voor de Markus-koffie worden alleen hoogwaardige Arabicabonen gebruikt. Vanwege het koele hooglandklimaat in de landen waar de koffie wordt geproduceerd, hebben de bonen voldoende tijd om een uniek aroma en een fijne zuurgraad te ontwikkelen. Maal- en brandgraden zijn zo ingesteld dat het aroma zich tijdens het koffiezetten optimaal kan ontwikkelen.

Bekijk hier de Markus koffieproducten

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.