Minder betalen en toch meer krijgen.

6 Bespaartips voor boodschappen

  1. Startpagina
  2. Inspiratie
  3. 6 Bespaartips voor boodschappen

Minder betalen en toch meer boodschappen? Dat kan. Terwijl je ook nog eens de lekkerste en best geteste producten scoort. We zetten een aantal tips voor jou op een rijtje. 

Folders uitpluizen

1. FOLDERS UITPLUIZEN

Niets is leuker om folders uit te pluizen. ALDI verspreidt bijvoorbeeld wekelijks een folder met daarin de nieuwste aanbiedingen. Wist je dat de nieuwste folder iedere woensdag voor de volgende week online staat én in de winkels ligt? Zo mis jij geen enkele aanbieding en maak snel je boodschappenlijstje.

Als producten in de aanbieding zijn is het handig om een kleine voorraad in te slaan. Lang houdbare producten, zoals toiletpapier en schoonmaakmiddel kun je gemakkelijk opslaan. De vriezer biedt ook een goede uitkomst. Is bijvoorbeeld gehakt in de aanbieding? Koop meer dan je nodig hebt en vries het in! Producten uit de vriezer zijn vaak goedkoper, net zo gezond en blijven langer vers.

Mocht je een keer geen tijd hebben om boodschappen te doen zorg dan dat je een makkelijke maaltijd, zoals producten uit de vriezer of kliekjes van een vorige dag, in huis hebt. 

Maak een weekplanning

 

2. MAAK EEN WEEKPLANNING

Een slimme volgorde voordat je boodschappen doet is: 1. Kijk in je koelkast, vriezer of voorraadkast wat je nog in huis hebt. 2. Maak aan de hand van de folder of app een lijstje wat je nodig hebt. Tip. Vergeet de hoeveelheden niet. Want besparen doe je ook door zo min mogelijk te verspillen. Het opstellen van een weekplanning kost wat tijd maar scheelt geld. En geen zorgen de tijd haal je later in. Doordat je niet hoeft te bedenken wat je ’s avonds gaat koken. 

Koop bijna al je dagelijkse boodschappen onder de 2 euro

3. KOOP BIJNA AL JE DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN ONDER DE 2 EURO

In januari knallen alle supermarkten met aanbiedingen en kortingen. Heel leuk, maar wat ons betreft kunnen wij je beter helpen. Met iets waar je echt wat aan hebt. Daarom zijn bij ALDI bijna al je dagelijkse boodschappen onder de 2 euro. Altijd. Ook morgen. Of volgend jaar. Bekijk een selectie van de dagelijkse boodschappen onder de 2 euro

Kies voor huismerken

4. KIES VOOR HUISMERKEN

Huismerken zijn meestal een stuk goedkoper dan A-merken. Uit onderzoek van de Consumentenbond zijn de huismerken van ALDI gemiddeld 39% goedkoper dan A-merken. En ALDI heeft ook nog eens heel veel producten die het best getest zijn. Ontdek deze snel.  

Koop bijna al je dagelijkse boodschappen onder de 2 euro

5. GA VOOR HELE IN PLAATS VAN VOORGESNEDEN GROENTEN

Een hele krop ijsbergsla, bos wortelen of zak aardappelen is relatief goedkoper dan de voorgesneden varianten. Waarom? De hoeveelheid is groter, je kunt er meerdere keren van eten en de groenten blijven vaak langer houdbaar. Dus, je hoeft dus minder snel wat weg te gooien of je kunt wat lekkers maken van de restjes. Handig toch?

Voordelige kookideetjes

6. VOORDELIGE KOOKIDEETJES

Kun je wat inspiratie gebruiken voor een voordelig menu? ALDI heeft heerlijke kookideetjes voor maar een paar euro. Bijvoorbeeld deze Pompoenstamppot met spekjes en pittige sambaljus voor slechts € 1,02 per persoon. 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.